Hei!

I dag har jeg og Thea vært på ballettforestilling! Hun hadde fått billetter gjennom skolen, og jeg snek meg med en tur for å se danserne denne regnfulle søndagen. Perfekt dag til å finne på noe innendørs!Vi fikk egentlig ganske gode plasser - selv om vi satt oppe på siden så vi alt som foregikk uten problemer. Fin start på en grå søndag!Danserne var fantastisk flinke! De får det til å se ut som en lek der de spretter rundt på scenen på tåspissene. De hadde visst øvd i hele 2 år (!!!) til denne forestillingen, som de bare skal fremføre i fire dager. Så mye arbeid skal altså til for en firedagers oppsetning. Stappfullt på tbanen, som vanlig. Begynner faktisk å få skikkelig taket på det med tbane nå! Det er såå enkelt når man først skjønner det, men herregud det var vanskelig i begynnelsen.

Resten av dagen har jeg tilbrigt her i godstolen med The Blacklist på skjermen. The Blacklist er den beste krimserien som noen gang er laget, det er jeg nesten sikker på. Har lastet ned de første ti episodene nå, perfekt underholdning i regnværet! Jeg tok på meg treningsklærne i stad, og gjorde meg klar for en skikkelig god treningsøkt. Jeg kjempet meg bort til treningssenteret i regn og vind for å finne ut at døra var låst. Det var visst søndag i dag ja, og treningssenteret stengte to timer før jeg dro dit... Jaja, får ta det igjen i morgen!

 

Ha en god mandag folkens! :-)


  

Linn Therese
Jeg er innom deg for å ønske deg en nydelig mandags morgen lille, skjønne du! Det er alltid like gøy med slike bloggere som deg som oppdaterer så tidelig om morgenen :-)
31.03.2014, 08:13 URL: http://www.vektlofterjenta.com


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn