Heeei!

Åh, nå er jeg helt i hundre! Jeg har nettopp hatt tiiidenes løpetur! 

Jeg har et løpeprogram på Nike Running-appen min som går ut på at jeg skal trene meg opp til å løpe 10 km. I dag sto det 6,5 km run, så jeg hev på meg joggeskoene og løp likesågodt over til Brooklyn. Og for et herlig vær der var ute! Jeg måtte til og med ta av meg jakken når jeg kom på andre siden av brua. 

Jeg løp til andre siden av Brooklyn Bridge, og når jeg snudde meg ble jeg nesten litt forelsket. New York er nydelig - særlig i solskinn. Perfekt med en pause i jogginga når man har denne utsikten bak ryggen! Det var så koselig å løpe i dag, for alle joggerne jeg møtte på hilste når vi løp forbi hverandre. Utrolig hvor lite som skal til for at man føler seg enda litt mer happy.

  

Manhattan Bridge. Ser Empire State Building i langt borte i det fjerne :)

Jeg løp innom butikken på tur hjem, holdt omtrent på å tørste ihjel. Og tror dere ikke jeg fant en sinnssykt god fruktdrikke! Nam x100. 

Jeg fant ut at det er nøyaktig 7 km tur retur hjemme og andre siden av Brooklyn Bridge, så det ble egentlig ganske perfekt lengde på turen. Nike Running-appen er genial, den følger hele tiden med hvor jeg løper, hvor fort jeg løper, hvor langt og så videre. Så blir det litt enklere å følge med. Nå er jeg superfornøyd med meg selv! Klapper meg selv på skuldra og håper jeg føler meg like fresh når neste løpetur står på programmet på fredag. Woho!


  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn