Heluuen. 

I dag er det sandal-vær i New York, og sikkert godt over femten grader ute - HERLIG! Vi har lenge snakket om å gå for å se Carrie Steps, altså trappen til Carrie Bradshaws leilighet i Sex And The City. I dag passet det ekstra godt med en spasertur i finværet, så da gikk vi til et av mine absolutte favorittområder på Manhattan, West Village. Det er så koselig her, og veldig stille og rolig. Godt å slippe unna den konstante folkemassen som alltid befinner seg langs Broadway. 

 

På turen stoppet jeg og Vero selvfølgelig innom 16 Handles for ukens tredje frozen yoghurt. Hihi, det må være lov å kose seg i finværet! Vi fant oss en benk i sola og nøt isen og hverandres selskap. Fiin spasertur med en fin venninne ♥

Liker å se på alle isene mine som et lite kunstverk, haha. Jeg synes de blir så fine hver eneste gang! Jeg har en tendens til å fylle litt for mye is i koppen min, lærer aldri.. Det finnes så mange gode smaker og så mye herlig topping! Her hadde jeg kaffesmak, cookies and cream, eurotart (vet ikke helt hva det vil si, men det er kjempegodt) og salted caramel. Skal jeg sende litt hjem til Trøndelag eller, Ingrid?

Og endelig fant vi trappa. Wii, her har Mr. Big og Carrie stått og kysset godnatt utallige ganger i serien. 

The Carrie Steps! De som bor her er sikkert gaanske vant til turister som har photoshoot utenfor denne døra. 

Trappen ligger forresten i 66 Perry Street for dere som lurer :-)Kula som har kjøpt seg de fine Raybans'a :-) Jeg er kanskje litt jelly. 

Det opprinnelige Magnolia Bakery ligger bare noen titalls meter fra Carrie-trappen. Jentene er på bakeriet flere ganger i serien, og de hadde til og med et bilde fra en av episodene inne i lokalet. Vi ruslet tilfeldigvis forbi, og måtte jo inn og se! Kjempekoselig lite cupcakested på et lite gatehjørne. 

New York forvandles til en helt annen verden når det er godvær. Det har vært kaldt og bittert lenge, men nå som solen titter frem, varmes hele byen opp. Det vrimler av mennesker som er glade for at vinteren er over, og jeg føler at lykkebarometeret mitt også steg med enda et lite hakk i dag. Jeg trives bare mer og mer i denne byen jo :-)


  

Ingrid
Usikker på om den kjæm fram før æ e der :-D wiiih, æ glede mæ!
04.04.2014, 10:36
Kristine Aas
Jeg liker bloggen din så utrolig godt! Jeg skal til NYC til høsten med Gateway jeg også :-) Gleder meg masse!
04.04.2014, 15:15 URL: http://i---follow-rivers.tumblr.com
Maren Volden in NYC
Kristine Aas: Så koselig å høre! Nå ble jeg glad :-D Du bør glede deg ja, du har en fantastisk tid i vente!
04.04.2014, 15:40 URL: http://marenvo.blogg.no/
Maren Volden in NYC
Ingrid: Glede mæ MASSE æ og :-D
04.04.2014, 15:40 URL: http://marenvo.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn