Heeei!

I går kom endelig mamma og søstrene mine for å besøke meg fra Norge. Det var herlig å møte dem igjen! Det er veldig godt å få besøk hjemmefra - den lille hjemlengselen jeg har duses litt mer ut.. Jeg ventet på hotellet og møtte dem da de kom fra flyplassen. Jeg trodde ikke det skulle bli så emosjonelt å møte dem igjen, men jeg fikk skikkelig tårer i øynene da jeg plutselig så dem stå rett foran meg. De hadde meg seg masse godsaker til meg, både påskeegg fra min kjære mormor (som jeg savner såå mye!), smågodt, kvikklunsj, norvegia, polly peanøtter og fløtesaus (biffen er ikke den samme uten). Happy giiirl!

Pga jetlag våknet alle sammen før halv seks i morges, og selvsagt våknet jeg også etter hvert. Rise and shine, og ut på sightseeing! Vi var ferdige med frokosten ca klokken åtte, og dro ut for å se oss litt rundt. Allerede tidlig i morges var det ganske varmt ute, og solen stekte skikkelig. Det var koselig å vise dem litt rundt i nabolagene rundt omkring der jeg bor. Helt merkelig at jeg kjenner denne delen av byen så godt nå, skjønner ikke helt enda at jeg faktisk bor her, og ikke er bare på ferie. 

Vi ruslet litt rundt i Soho, og jeg viste dem bygget jeg bor i. 

Såå - SHOPPING. Jeg har spart lenge nå, for å kunne ha muligheten til å handle mye når jeg får besøk. Dette er noen av posene vi kom hjem med. Det ble da litt etter hvert! Vi gikk bare litt opp og ned i Broadway, der har man jo egentlig alt man trenger på en liten shoppingrunde.

Jeg fant meg noen freshe og vårlige Vans. De er så behagelige å gå i, og så likte jeg mønsteret skikkelig godt :) Det ble også litt sminke fra Sephora, fire bikinitruser og tre truser fra Victoria\s Secret og en god body-skrubb fra Soap & Glory.

Damene på Sephora anbefalte dette solpudderet til meg. Jeg har hørt mye om det, og håper jeg blir fornøyd. Det lukter jo sjokolade, det er grunn nok i seg selv til å velge akkurat det. Vannfast dipliner fra Stila (prøvde den på hånda. Lot den tørke og forsøkte å gni den vekk med fingeren, men streken holdt seg akkurat like fin!) Concealer og en liten bursdagsgave til meg fra Sephora. Siden jeg har bursdag ganske snart fikk jeg den med når jeg handlet i dag, det var jo koselig. De ringte til og med i en bjelle og ropte Happy Birthdaay!

Fire freshe bikinitruser som jeg håper å få bruke litt hjemme i Norge i sommer! Ber til alle høyere makter om en solrik og varm sommerferie. Alle i modellen Itsy, som er ganske liten bak. Kjempefine på!

 

Etter mange timer i butikkene dro vi tilbake til hotellet for en liten powernap. Da jeg våkner frs powernapen min, kommer storesøsteren min inn og sier: "Du! Vet du hvem jeg så eller?" Hmneei? "Han fra Twilight vettu!" Og jeg bare, HÆ.. "Ikke han Robert, men han andre, han varulven." Hun hadde visst gått rett forbi selveste Taylor Lautner like nedenfor hotellet vårt. Han sto der i grå dress og snakket i telefonen. GJETT hvem som var litt sjalu når hun fikk høre dette....... Åh.

 

Livet går vel videre, hehe.I morgen skal vi på outlet-shopping! Det blir morsomt, jeg gleder meg. Ha en fin dag i dag alle der hjemme i Norge, og jeg sender en stoor klem til pappa som har bursdag i dag! Gratulerer med dagen pappa! Vi skal feire deg I NY i morgen, savner deg masse :)


  

Veronica
Haha, kan tenke meg du angrer for at du osv da ja :o men hørtes veldig koselig ut med familie besøk! kos dere masse videre i finværet :D
10.04.2014, 21:20 URL: http://www.veronicawi.blogg.no
Maren Volden in NYC
Veronica: Jaa, i grunn! Har det kjempekoselig :-D Håper du får en fiin torsdag!
11.04.2014, 05:47 URL: http://marenvo.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn