Heisann!

Nå ligger vi trøtte og slitne på hotellet etter en laang dag på Woodbury Outlet. I dag har vi fått shoppet mye - både sminke, treningsklær, kjoler, klokker og sko. Kanskje aller mest sko. Woodbury ligger ca en time med buss fra Manhattan, så vi dro ganske tidlig i morges for å få litt ut av dagen! En av de første stedene vi gikk innom var Converse. Bildet taler vel egentlig for seg selv :-)Akkurat passe stor. 

The house of Gucci. Woodbury Oulet er bygget som en landsby, der ulike merker og butikker har hvert sitt bygg  Dior, Michael Kors, Tommy Hilfiger, Valentino, Nike, Adidas, Cèline og Bare Minerals er et lite utvalg av de totalt 220 butikkene. Fikk en litt stor pose på NIke, hehe. Jeg sparte Nike-butikken helt til slutten av dagen fordi jeg visste at det var der jeg kom til å handle mest. Helt sinnssykt stort utvalg i sko og treningsklær, alt til halv pris eller mindre i forhold til vanlige sportsbutikker, og helt enorme forskjeller til hvordan det er i Norge. Man jo gå litt crazy da! Jeg fant masse fint som jeg gleder meg til å trene i :) 

Vi hadde en kjempefin dag på outlet-shopping i sola! I morgen planlegger vi en litt roligere dag, det tar på og bære så lenge på de tunge posene... Krysser fingrene for like fint vær i morgen også, og gleder meg til en ny dag sammen med mine fine :-) Nå er det god natt!


  

Veronica
Så gøy :D ingenting er bedre enn billigere ting enn den allerede billige prisen i USA, haha! Kos deg masse<3 alltid deilig med nytt treningstøy.
11.04.2014, 20:24 URL: http://www.veronicawi.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn