Helluuen! 

Jeg titter bare innom for en liten update fra dagen i dag. Vi stod opp tidlig og tok oss en liten treningsøkt før vi spaserte ned til Financial District for å se World Trade Center og Wall Street. Andre gangen jeg er her på en måned nå, hehe. Fant også ut at det gikk an å ta bilde oppover med den fantastiske panoramaeffekten på kameraet. Artig å teste den ut litt. Litt bøy på husene har vel ikke noe å si.Etter en runde i Financial District, tok vi tbanen opp til 14st og gikk litt rundt omkring i West Village. Her ligger det en liten restaurant, The Spotted Pig, som er anbefalt i diverse restaurantguider. Den er også på Hellstrøms toppliste. 


De har mye spesielt på menyen sin, som sikkert er supergodt. Jeg er litt dårlig på å prøve de alt for spesielle rettene, så det ble en burger i dag. Jeg fant ut etterpå at jeg valgte rett. FOR en burger! En burger er ikke bare en burger lenger. Denne hadde blåmuggost, og med shoestring fries smakte det helt nydelig. Uff, jeg er alt for glad i mat..

Vi ventet ganske lenge på maten, og servitøren fikk så dårlig samvittighet fordi de hadde problemer på kjøkkenet. Han vartet oss derfor opp med både champagne, juice og brød helt til maten dukket opp. "I'll keep bringing you stuff until the food is done." Jeg nevnte at en av Norges største kokker anbefalte restauranten deres, og med en gang han hørte dette ble han helt i hundre. Han sa at han likte å servere sild til normenn, og før vi visste ordet av det hadde han løpt og hentet en liten delikat silderett. Jeg hadde aldri smakt sild før, men når han kom med den fine lille asjetten måtte vi jo smake. Silden var faktisk ganske god, og jeg ble veldig positivt overrasket :-)

Nydelige trær blomstrer over hele byen! Nå kan det ikke være lenge til gresset spirer heller. Hello pollen. I dag har det vært kjempevarmt ute, og skikkelig shortsvær. Godt over tjue grader, strålende sol og frisk varm vind. Såå herlig med sommer! Jeg tror kanskje noen fregner lurte seg frem på nesa mi i dag - i liiike it :-)

I morgen planlegger vi en sykkeltur rundt omkring, det tror jeg kan bli en morsom opplevelse! Skal prøve å ikke kræsje med en taxi, får se hvor bra det går, haha.


  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn