Hei! Lenge siden sist!

Håper alle har hatt en fin påske så langt, og at dere har kost dere med påskeegg, snø og ski hjemme i Norge. Selv kunne jeg ønske jeg kunne vært på hytta nå, men jeg skal nok klare å kose meg her i New York også. Vet dere, nå er det bare en måned til jeg skal reise hjem igjen. Tiden har gått utrolig fort, og snart vil dette eventyret jeg nå lever være et minne. Jeg har bestilt meg flybillett hjem nå, og merker jeg begynner å telle dagene inni meg. Jeg gleder meg sånn til å møte alle sammen igjen! Jeg gruer meg selvfølgelig til å dra herfra, og kunne ønske jeg bare skulle hjem på ferie. Tiden går superfort, og jeg må bare passe på og kose meg de siste ukene jeg har igjen her i byen som jeg tror alltid vil føles som mitt andre hjem :-)

De siste 10 dagene har jeg som dere vet hatt besøk av mamma og de to søstrene mine. Vi har funnet på masse, og jeg har fått være litt turist jeg også. Vi hadde det kjempekoselig, og jeg er så glad for at de kom og besøkte meg ♥ 

Vi har jaktet på påskeegg hele ferien. Fabergé Big Egg Hunt! Over 270 egg er spredt rundt i hele byen, og man må følge et kart for å finne dem, og scanne dem inn på mobilen. Vi klarte å samle 69 egg til sammen på de dagene vi lette, kjempemorsomt! 

Ralph Laurens cowboy-egg.Det blomstrer i hele byen, og rundt Rockefeller hadde de plantet masse fine tulipaner :)

Diane von Furstenbergs egg.

Mine kjære søstre som jeg er så glad i!

MAMMA♥Ah, nok en gang. Utsikten. 

Vi har ledd mye, spist masse god mat, sett fine steder og opplevd byen sammen. Jeg har hatt ti heeerlige dager sammen med dere!


  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn