På tirsdag reiste mamma og lillesøsteren min Ingrid hjem til Norge igjen. Heldigvis ble Kristin her litt lenger, og vi storkoste oss de siste dagene med spaserturer, kino og enda litt mer shopping :-) Jeg har kjøpt så alt for mye nå, og frykter at jeg trenger tre kolli på tur hjem. Om man har flere enn to kolli på flyet, regnes resten som overvekt, så jeg er spent på hva den siste kofferten vil koste å få med seg.. uff.

Her kommer litt pics fra de siste dagene.

Spasertur i Chinatown, på jakt etter eventyr og påskeegg. 
Max Brenner, herregud, hva kan jeg si. SINNSSYKT deilig sjokoladefondue. Tempura banan, jordbær, vaffel, is, sponge cake, marshmallows.. og sjokolade.

Etter tre dager med 22 grader og strålende sol bestemte værgudene at det måtte snø litt. Jepp, snø. Den smeltet heldigvis over natta.

 French Martini på The Boathouse i Central Park - mmmm..

Flatiron Building sett nedenfra.Blir aldri lei av å fotografere disse gatene. Det er så fint her! Jepps, det var en liten oppsummering av de siste dagene. Nå skal jeg kose meg med de siste dagene i ferien og spise påskeeggetjeg fikk av mormor :-)

Kos dere i bakken, på fjellet, på hytta eller hjemme med masse kyllinger og påskegodt. Jeg misunner dere littegrann nå, men bare litt. GOD PÅSKE!


  

Veronica
Så fine og herlige bilder :D Håper du har hatt en fin påske med familien!
21.04.2014, 23:59 URL: http://www.veronicawi.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn