Heei!

I det siste har dagene gått ganske i ett. De siste dagene i påska gikk med på å være ute i sola, trene litt, shoppe og slappe av. Nå fremover er det mye som skjer, men for det meste skolerelaterte ting som er planlagt.. Snart eksamen jo! På fredag har vi fremføringen av vår business for a day, og jeg begynner å bli stressa for å ha det klart. Krysser fingrene for at superhjernen kicker inn og at det går sykt bra. 

Våren har for lengst meldt sin ankomst for fullt, og sommeren titter innom en dag i ny og ned. Det er varmt og godt i sola hver dag, men litt kaldt i skyggen enda. Herlig å kunne gå i sandaler og småsko! Fiine blomstertrær overalt! Så idyllisk og koselig :)

I morgen skal vi jobbe med business for a day hele dagen (kanskje), for å gjøre det ferdig til fredag. Jeg begynner ikke på skolen før to, så jeg håper å få gjort unna en treningsøkt og noen ærend før det. I morgen er det også earth day, og det foregår ulike arrangementer her i byen for å øke miljøbevissthet. Om jeg rekker det tenker jeg å ta meg en tur til Union Square for å se hva som skjer der! 

Håper alle sammen har hatt en fin påske og at dere har kost dere masse med ferie :-) 


  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn