De holder på å filme inn en tvserie like ved leiligheten vår nå, på en café jeg har spist frokost noen ganger. Har dere hørt om serien Girls? Jeg har aldri sett serien før, men er veldig glad i Andrew Rannells (fra The New Normal) som er med. Vi ruslet i sneglefart forbi som nysgjerrige turister med kamera i dag, og der satt de, like innenfor vinduet, en og en halv meter unna. Omringet av kamera og lys. Vanskelig å få tatt noen bilder der da, siden folk på settet sa vi måtte bevege oss hele tiden mens vi gikk forbi. Kanskje jeg ser føttene mine på tv om et halvår :-)Hvit som et laken sier du. Jepp, that´s me.

Svipptur innom Chinatown for å se litt på frosker og skilpadder. De stakkars, stakkars skilpaddene. Har lyst til å kjøpe dem for å sette dem friii.

Den fine kirka som ligger like ved huset. Det var et par som giftet seg der en dag, det så såå koselig ut, roseblader og glade mennesker overalt!

Livet smiler :-) Trist, rart, skummelt og frustrerende at det bare er 26 dager til jeg reiser fra denne byen. Det går så alt for fort. Hele oppholdet har gått alt for fort. I begynnelsen kjentes det ut som jeg skulle være her en evighet, og plutselig sitter jeg her og må begynne å tenke på hvordan jeg skal pakke koffertene.. De neste ukene skal nyytes. Samtidig er det godt å tenke på at jeg snart får møte alle hjemme igjen. Herregud så mye jeg har opplevd, sett og gjort på 80 dager.

Dere står vel opp nå dere.. Ha en fin torsdag!


  

Sara
Jeg må først og fremst si at jeg elsker bloggen din, nydelige bilder og masse bra beskrivelser!

Men jeg lurer på en ting. Jeg ser flere har skrevet at du kan få nærmere 50 tusen i stipend og lån, men dersom jeg går inn på lånekassen å ser får jeg opp at du kan få 100 tusen totalt med lån?
24.04.2014, 14:07
Maren Volden in NYC
Sara: Hei, tusen takk for det, koselig at du liker den! :-)

Man kan få opptil 47200 kroner av Lånekassen per semester. Altså per halvår. For ett år stemmer det med ca 100 tusen :-) Jeg velger å ikke motta lån, kun stipend, så jeg får kun 19 tusen utbetalt til sammen. Står greit forklart på Lånekassen sine nettsider!
27.04.2014, 06:23 URL: http://marenvo.blogg.no/
Ane
Hvilken kafé var det de spilte inn på? Hvilken gate?
28.04.2014, 11:06
Maren Volden in NYC
Ane: Ble spilt inn i Spring Street, like ved der jeg bor :) Tror cafeen heter Spring street natural!
29.04.2014, 02:32 URL: http://marenvo.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn