Hei! 

Jeg har virkelig ikke noe motivasjon i å blogge nå, noe jeg synes er ganske dumt selv. Jeg kommer nok til å angre meg på at jeg skriver lite nå senere. Jaja. Jeg har hvertfall hatt noen fine dager siden sist jeg oppdaterte litt! 

Det er fortsatt sol, varmt og godt her i byen, og jeg bruker dagene på skole og å være ute i sola. Vi hadde Business for a day på fredag, og læreren vår skjelte oss ut noe helt forferdelig fordi hun hadde forventet mer av oss. Selv hadde vi gjort akkurat som vi hadde fått beskjed om, så denne dagen var ikke noe morsom. Vi kom oss gjennom det, og det var herlig å bli ferdig med det hele. 

Neste uke har jeg bursdaaaag, endelig blir jeg 20! Gleder meg masse, blir nok en god middag og en tur på byen for å feire♥
Aaaaltfor masse frozen yoghurt i det siste. Skal spise masse før jeg drar hjem, kommer til å savne det.

Litt liten plass i vinduskarmen - jeg skulle sitte der og sole meg litt. Var godt i sånn fem minutter, før jeg begynte å miste følelsen i rumpa.

Fredag var vi på karneval! Jeg kledde meg ut som Lara Croft (Angelina Jolie) med pistoler og greier. Skulle egentlig være Pippi, men siden festen skulle være på en nattklubb, ble det så jeg ombestemte meg. Har såå lite bilder fra kvelden, men vi hadde det veldig gøy! Dagene fremover skal brukes til skole og litt eksamenslesing. Nå skal jeg jogge til Central Park, woho!

Håper dere har hatt en fin helg folkens :*

 


  

hannah Tangen
åh, skikklig fine bilder!
28.04.2014, 00:15 URL: http://hannahtangen.blogg.no
hannah Tangen
Gratulerer til neste uke!
28.04.2014, 00:15 URL: http://hannahtangen.blogg.no
Maren Volden in NYC
hannah Tangen: Tusen takk for det! :-)
28.04.2014, 08:33 URL: http://marenvo.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn