Hei alle sammen!

Nå er det bare få uker igjen av dette oppholdet. I morgen starter den første av to eksamensuker, med totalt 5 eksamener. Gleder meg aller mest til alt arbeidet er over og jeg kan nyte de siste par dagene før jeg drar hjem. I går hadde jeg bursdaaaag - endelig 20 år! Det hadde ikke gjort meg noen ting å bare stoppet på 19, og vært der i noen år, jeg begynner allerede å føle meg "gammel". Tida går jo altfor fort! Dagen i går startet helt supert, da jeg fant denne stående utenfor døra mi!

Sååå koselig! Tusen takk alle sammen - perfekt start på bursdagen <3

Etter vi hadde sminket og ordnet oss dro vi til en rooftop bar på 5th avenue for å spise brunch! Det var kjempevarmt i lufta og solen skinte fra blå himmel. Utsikten må være en av New Yorks fineste - med champagneglasset i hånda satt vi og beundret majestetiske Empire State Building. Raspberry mojito, yummiii.

Silje og Thea koser seg i sola.

Maten var helt nydelig. Det var brunchbuffet, med utrolig mye forskjellig mat å velge i. Etter runde tre måtte jeg kaste inn håndkleet, haha. Det var så utrolig godt! Røykalaksen var nok det beste - alt som minner om Norge smaker så godt.Birthday girl!Etter brunchen dro vi en tur ned til Chinatown for å bare se oss lit rundt og dra på et gatemarked for å titte litt.

Jeg ser SÅ brun ut på dette bildet. 

På kvelden spiste vi først middag på Hakkasan, en skikkelig fin asiatisk restaurant i Midtown. Veldig god mat! Jeg fikk også bursdagssang og bursdagssjokolade <3 
Vi festet natten lang på Marquee og VIP Room, med masse god drikke, penger i lufta, masse dansing og latter med gode venninner. Jeg er så heldig som har så fantastiske venner og roommates, takk for at dere gjorde bursdagen min uforglemmelig!

20 år - woop wooop


  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn