Hei og hopp! 

Nå er vi snart inne i den aller siste skoleuka dette semesteret, som betyr final exams, stress, lesing og litt kos innimellom. Torsdag hadde jeg første eksamen av totalt to i Business English. Det var muntligeksamen, og temaet mitt var Organizational Feedback Mechanisms. Akkurat like tørt og kjedelig som det høres ut som. Jeg satt flere timer og prøvde å lage en underholdende og bra fremføring.. Til slutt fikk jeg spikret det sammen og tenkte at det bare fikk gå som det ville. Og gjett hva? JEG FIKK A! Wohooo! Suuperfornøyd :-D

Jeg skal ha slike trær i hagen en dag <3 Noe av det fineste med New York for tiden!

Jeg har også fått luftet disse ispinnene litt. 

Mellom all lesingen må vi ta oss noen fortjente pauser i sola. Det er godt over tjue grader nesten hver dag, og det frister lite å dra hjem når jeg hører at det har snødd (???) i Trøndelag. Jeg tror jeg må ta med meg sola når jeg kommer hjem om 10 dager! Vi hadde en herlig dag i Washington Square Park her om dagen, og fikk solt oss litt og skravlet masse.

En hyggelig dame kom plutselig bort til oss og spurte om hun kunne få ta litt bilder siden det så ut som vi koste oss sånn i sola. Hun sa hun var en journalist fra The New York Times (!!!) som skrev en sak om parken. Oii, The New York Times, hallo, en av verdens aller største aviser. Selvfølgelig fikk hun ta noen bilder.  Selv om det ikke akkurat var noe portrettintervju hun ville ha, er det jo litt morsomt å ha vært avbildet der! (link til saken) 

Haha, koooser oss. Konsentrerer oss hardt om å ikke bryte ut i latter :-D

Og som om det ikke skulle være nok opplevelser for en nordmann en vanlig onsdag, så møtte vi i tillegg en av verdens morsomste mennesker; Vine-kjendis Jerome Jarre. Hahaha, jeg holdt på å fikk hjerteinfarkt da han plutselig gikk rett forbi meg og Veronica. Han skulle tulle med en mann som lå og storkoste seg i en solstol like ved der vi satt, og vi fikk se hele moroa. Han så at vi kjente han igjen, så etter han var ferdig kom han og satte seg ned med oss for å slå av en prat. Utrolig jordnær og hyggelig fyr! Jeg var så ivrig over at han faktisk satt ved oss og fikk skikkelig presentasjonsangst for å si noe morsomt, haha. Uansett - kul fyr, morsomt å møte han!

Jerome Jarre, dere har vel sett han på Vine? Hahaha, hvis ikke måå dere gjøre det, jeg lover dere masse latter!

For en dag - for et liv. Kommer til å savne dette stedet. 10 dager, de skal brukes så godt som mulig. Må få sneket inn litt opplevelser mellom eksamenene :)

 

Håper dere har det bra og at dere har hatt en fin lørdag! I morgen er det kun lesing som står på agendaen min. Marketing-eksamen på mandag, Entrepreneurship på onsdag og Business English på fredag. Puh, blir nesten sliten av dette jo!

 

 


  

thefashionablemom
Beautiful pictures! Good luck on the exams!
11.05.2014, 09:55 URL: http://thefashionablemom.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn