Hei dere!

Om 54 TIMER (!!!) lander jeg på flyplassen i Norge. Herregud. Jeg kan ikke få sagt hvor rart det føles. De siste dagene har jeg bare gått rundt i en boble og tenkt masse på hvordan det skal bli å reise herfra. En del av meg vil aldri reise hjem igjen, og vil bli her for alltid. New York er fantastisk. Det er ikke bare noe man tror fordi det ser bra ut på film. New York er virkelig byen der drømmer går i oppfyllelse, og jeg synes det blir vanskelig å skulle dra herfra etter så kort tid. Det er så mye jeg har lyst til å gjøre, og så mye i denne byen jeg ikke har fått sett enda. Selv om jeg ikke har vært her lenge nok til å oppleve alt jeg vil, har jeg vært her lenge nok til å virkelig kunne føle meg som en innbygger. Jeg føler ikke lengre at jeg er på ferie - jeg bor her, og dette er blitt mitt andre hjem på ordentlig. Det blir også utrolig godt å reise hjem og møte alle mine kjente og kjære igjen. Jeg begynner å savne dem skikkelig nå, og det blir godt å komme hjem til dem :) 

Forresten, GRATULERER MED DAGEN NORGE! 17. mai blir feiret stort her i New York, mye større enn jeg trodde! Vi startet dagen vår med en god frokost på The Mercer Kitchen. Nabobutikken vår hadde hengt opp masse ballonger, og vi liker å tro at det var til ære for oss nordmenn <3



Sjampis og omelett med geitost, goood frokost.

Etter frokosten dro vi til Sjømannskirka i New York. Der var det skikkelig opplegg med konserttelt, boder, vafler og barneleker. De hadde stengt av hele gaten for anledningen, og det krydde av glade nordmenn, amerikanere og norsk-amerikanere. Ble helt ivrig av å høre norske stemmer rundt oss, det er ikke ofte utenom skolen at vi møter på så mange nordmenn.

DeLillos og Odd Nordstoga opptrådte, det var skikkelig norsk og god stemning! Det dukket opp noen gledestårer da deLillos spilte opp til 'Smak av honning' med allsang! Jeg innså plutselig hvor utrolig glad jeg er i Norge.



VAFFEL. Nuff said.



Det ble selvfølgelig, til vår STORE skuffelse tomt for Solo.

 





17. mai-is New York-style!

Etter Sjømannskirken dro vi til en bar og koste oss med frozen margherita før vi spiste middag på en fransk restaurant som heter Felix. Det tok aaav. Nesten bare nordmenn, metershøye rosévinflasker, mat, drikke, nasjonalsang og dansing på bordene. Ekstra digg var det at en helt random amerikaner kom til bordet og betalte hele sulamitten for oss 16 jentene. Haha, det er deilig å være norsk i USA! Jeg og Vero dro tilbake til baren litt senere på kvelden, og storkoste oss med alle de andre norske vi møtte. Alle var så glade, og det var så gøy! Etter en invitasjon til nach (som vi helt glemte av??) til en basseng-rooftop, fant vi plutselig ut den genistreken at vi skulle kjøpe oss pizza og gå hjem og legge oss. Hva i all verden. Greit oppsummert var dette en av de morsomste kveldene jeg har hatt her :)

Den beste 17. maifeiringen noen sinne! Håper dere også hadde en fin feiring hjemme! =) I dag har vi vært på Coney Island og kost oss på stranda. Skal legge ut litt bilder derfra når jeg rekker meg til i morgen!


  

rikkiit
skjønne godt hva du mener, New York er helt fantastisk! god tur hjem Maren <3
19.05.2014, 16:55 URL: http://rikkiit.femelle.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:




Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn