Hei! Dette blir et av de siste innleggene fra meg på denne bloggen.. Nå er det straks den siste natta her i New York, og det kribler i hele meg. Jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg er lei meg eller kjempeglad - jeg er nok like mye begge deler, men jeg begynner å glede meg mer og mer til å reise hjem! Wiii. 

Søndag var vi på Coney Island, en strand-halvøy i Brooklyn/Queens. Herlig med litt sol og strandliv i varmen! Vi koste oss i finværet før skyene kom og ødela moroa. Coney Island er nok mest kjent for sin litt gamle fornøyelsespark, stranden og masse masse fastfood. Coney Island er opprinnelsesstedet til Hot Dogs! Elsker funfacts.
Er så glad for at den siste helga ble så fin! I dag har vi hatt masse styr med leiligheten, og firmaet vi leier av har tullet med utflytningsdatoene våre. De vil ikke innrømme at det er de som har gjort feilen, så vi blir faktisk kastet ut av vår egen leilighet i morgen klokken 12 og må flytte alt sammen til en annen leilighet i bygget. Heldigvis går det fint for meg og Veronica som drar hjem i morgen, men det blir litt styr for de andre to som skal være igjen lengre. Jeg har aldri opplevd så dårlig service fra et firma før. Når vi ringte for å prøve å fikse det, fikk de det til å høres ut som det er vår feil at de har dobbelbooket leiligheten. Jeg skriver ikke noe mer om det, men vi er alle veldig irriterte og oppgitt over situasjonen. Drittfirma, ALDRI lei leilighet gjennom APT212. Så vet dere det :)

I morgen skal vi ha en siste lunsj sammen, før vi blir hentet av sjåføren vår som kjører oss til flyplassen. Sommerfuglene kommer nok ikke til å få sove i natt. ♥


  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn