Brrr, i dag kryper temperaturen altfor langt ned på gradestokken. Sjekket temperaturen i stad, og da var den på -12 grader. Vi som hadde så fint et vårvær for bare noen dager siden. Det er meldt snø på søndagskvelden, så forhåpentligvis blir det litt varmere i lufta når snøen kommer. Likevel skulle jeg ønske den uteble. Frøs nesten av meg nesa på tur til og fra skolen i dag, og har ikke bevegd meg utenfor døra siden. Sola skinner inn i vinduskarmen min på soverommet, og jeg må snart vurdere å komme meg ut til tross for kulden.. 

Hører det er ganske varmt hjemme i Norge nå. Jeg tar tilbake det vårskrytet mitt og gir dere litt misunnelse.. Men selv om det er kaldt er NY supert, det er bare litt vanskelig å bevege ansiktet normalt etter en tur ut døra :-)

Selfie from bed.

Det er så deilig med helg nå! I morgen skal vi på brunch på LAVO, som forrige lørdag. Hadde det så gøy forrige gang, så jeg satser på en fin dag i morgen også. Godt å dra ut så tidlig egentlig, så får man slappet av litt mellom slagene. Får se om vi drar ut etter brunchen - time will tell. Nei, nå kan jeg seriøst ikke sitte her å se på sola lenger. Jeg må pakke på meg alle klærne jeg har og gå en tur ut. Krysser fingrene for fregner på nesa :-)

Toodles!
Heei!

Nå holder jeg på å krølle håret til den store gullmedalje! Skal ut på middag og drinks på et sted som heter Catch med noen herlige jenter :) Var en liten tur på 5th avenue i stad, og shoppet litt på Zara og Urban Outfitters. Skal vise dere hva jeg kjøpte senere. Håper dere har hatt en fin dag :)

Man kan faktisk ikke unngå å spise litt pizza her i NY. Det er så utrolig billig, og også så utrolig godt! Måtte ha litt påfyll av mat på shoppingrunden vår :)Ooouh? Gleder meg til å ha på denne skjønnheten. Fashionlæreren min spurte oss om vi noen gang hadde kjøpt noe på grunn av fargen, og jepp, det gjorde jeg i dag♥

Nå må jeg ta på mascara og hive meg inn i en taxi! Snakkeees!

 
Hei!

Jeg er ferdig med dagens skoledag, og byen venter på meg like utenfor. Likevel klarer jeg ikke å komme meg opp av sofaen. Jeg sov så urolig i natt, og derfor er jeg kjempetrøtt i dag..,I dag har jeg noen småærend på agendaen, ellers skal jeg bare slappe av og bli opplagt til i morgen! I morgen er nemlig noe spennende som skjer :-D

Som mange av dere sikkert har fått med dere, skal Sarah Jessica Parker lansere sin egen skokolleksjon i morgen! Kolleksjonen heter SJP og skal selges eksklusivt på Nordstrom i USA. I morgen skal hun introdusere kolleksjonen sin her i New York, og jeg må selvfølgelig prøve å komme inn på lanseringen. Kan ikke gå glipp av noe sånt! Sarah Jessica Parker er en definisjon på New York for meg, og å se henne ville vært en opplevelse. Aner ikke hvor mye folk som kommer til å være der, men jeg ser for meg det blir ganske stappfullt. Håper jeg klarer å komme meg dit i tide til å komme inn :) Krysser fingrene!

Jeg måtte skaffe meg litt kroppspleie her om dagen, og da ble det et lite sett fra VS i første omgang. Har hørt det er obligatorisk å ha minst 3 VSprodukter som blogger, hehe. Jeg kjøpte de rett og slett fordi de lukter himmelsk! Huden min trenger litt ekstra fuktighet her i New York, siden dusjvannet ikke er like "rent" som i Norge. Vannet her er tilsatt masse klor for å fjerne bakterier, og siden jeg har supersensitiv hud, tåler jeg ikke klorvannet så godt. Så bodylotion er et must nå om dagen :)


Supergod blomsterlukt♥

Kjøpte et lite sett med parfyme, body mist og bodylotion. Kjekt at produktene lukter det samme. Vil skaffe meg en skikkelig bra bodylotion om jeg finner en, er det noen som har noen tips til bra kremer? 

Nå må jeg ut og se byen, vi snakkes i morgen dere! Rart å tenke på at jeg kanskje får møtt selveste Sarah Jessica Parker i morgen!! Wiii


Hei! 

Nå har jeg nettopp kommet inn døra etter en tur Uptown! Vi har vært og hentet vårt nye familiemedlem! Dere er sikkert nysgjerrige nå, hihi. Sola skinte fra klar himmel i dag, nok en vårdag her. Det er meldt snø til helgen, håper virkelig at værmeldingen endrer seg, det er så herlig med vår!

I dag hadde jeg på meg den fine Daniel Wellington-klokka mi. En gave fra verdens beste, jeg er så glad i den. 

Favorittveska. Har såå lyst på den samme i blå!

Jentutter.

Ja, familiemedlem! Vi har blitt kjent med mange mennesker her nede allerede. Jeg snakket helt tilfeldig på facebook med en vi kjenner her som er fra Danmark. Aner ikke hordan vi kom inn på det, men før jeg visste ordet av det hadde vi takket ja til å få fisken hans! 

Vi har tullet mye om å skaffe oss et kjæledyr mens vi er her, men jeg trodde absolutt ikke vi kom til å skaffe oss det. Men nå har vi altså en fisk! Den er liten, rød og søt. Haha, dere skulle sett oss på tbanen med fisken i en pose og fiskebollen i en annen pose. Vi fikk mange blikk og flere folk lo av oss. Ikke så rart kanskje :-D

One happy family! Tar med noen mobilbilder av turen vår. All cred til Ragnhild for bildene :) Ser dere den lille fisken i posen? Babyfisken vår♥

Fisken heter forresten Franklin. Vi skal ta godt vare på vår nye venn, koselig med litt selskap. Håper dere har hatt en fin dag!
God morgen alle sammen♥ Det er vel kveld hos dere nå,men.

I dag har jeg fri, og det skal nytes!  Sola skinner fra blå himmel og jeg er snart klar for en ny dag i the city. Jeg har fått helt dilla på grove bagels, og spiser det nesten hver dag. Det er vanskelig å finne grovt brød og grove bagels her, men jeg har funnet noen jeg tror er litt sunnere enn resten. Jeg savner norsk brød!


Men appelsinjuicen derimot er den beste jeg har smakt! Nesten som å drikke solskinn, helt nydelig. Jeg lengter etter våår.
Følte meg kreativ i dag, hihi. Litt ekstra koselig å spise frokost når den er så søt. Grove bagels med kyllingskinke og hvitost og et stort glass appelsinjuice - god start på dagen.

I går begynte jeg på det nye treningsprogrammet mitt! Erik har vært så snill og laget et bra bikiniprogram til meg, gleder meg til å fortsette treningen. Får så mye energi og overskudd av å trene, og jeg føler meg mye bedre etter ei god treningsøkt! I går trente jeg mage, rumpe og lår, i dag blir det overkropp! 

 

Nå skal jeg ut og nyte denne dagen! Ha en fin dag dere!

 
Heisann!

Åh,  i dag har jeg hatt nok en fantastisk dag! I dag hadde vi kun fashion på skolen, og etter noen timer i klasserommet tok læreren vår oss med på ENK Coterie i Midtown. Et coterie er en fashion-utstilling der designere, både store og små, stiller ut klærne sine så innkjøpere fra butikker kan se dem, og kanskje kjøpe plagg til sine butikker. Læreren vår har selv jobbet som buyer for Macy's, og har dermed masse erfaring med denne delen av bransjen. 

Det var i et bygg som heter Javits Center. Hele bygningen er laget av glass, fra topp til tå. Det er umulig å få fanget det fantastiske bygget på bilder, men det var utrolig stilig! Ble veldig lyst og åpent der inne av alt glasset. Det var en stor utstilling, og det hele skjedde over fire etasjer. Vi fikk egne inngangspass som ble scannet hver gang vi gikk til noe nytt. Følte meg litt viktig med passet rundt halsen, hihi :)

Vi fikk også en bok, som de kalte det, med informasjon om designerne og kolleksjonene deres. Det var hovedsaklig women's ready to wear som var utstilt. Det var ganske strenge regler der inne, og siden vi ikke er innkjøpere, måtte vi passe på å ikke være i veien for alle de som var der for å jobbe. Vi kunne gå og se, men ikke stille spørsmål til designerne uten at de viste interesse i å snakke med oss først. Vi fikk absolutt ikke ta noen bilder, og det skjønner jeg jo, siden klærne og veskene ikke er lansert enda, og designerne forsøker å selge plaggene sine. Det var en blanding av store merker som allerede er kjent for de fleste, og helt ukjente merker av designere som forsøker å slå igjennom. 

Vi gikk forbi områdene til store designere som Kate Spade, Anna Sui og Diane von Furstenberg. Det var utrolig interessant å se hvordan innkjøpene foregår, og se kjøpere og designerne i forhandlinger med hverandre. Dette var en spennende og inspirerende opplevelse, og jeg fikk litt større innsikt i denne delen av motebransjen. Vi fant utrolig mange fine plagg, både nydelige kjoler, kule hverdagsgensere, skinnjakker og sko. Fikk såå lyst til å kjøpe noe! Noen av designerne kom bort til oss og forklarte oss om kolleksjonene sine, og spurte oss om hvilken butikk vi var innkjøpere for. De ble overrasket da vi sa vi bare var studenter, men utrolig gøy å bli tatt for å være en del av bransjen! Mange av dem vi snakket med var utrolig hyggelige, og forklarte oss om kolleksjonene sine og hva som var tanken bak dem. Wii, dette var så gøy! Noen merker jeg la ekstra godt merke til var South Parade, Private Party og Veda. Disse merkene hadde dødskule klær som jeg gjerne kunne tenkt meg!

Vi rakk ikke å spise frokost før vi dro i morges, og gikk derfor til et matområde i underetasjen for å prøve å få kjøpt oss noe. Strekkodene våre fungerte ikke, og mannen i åpningen spurte hvem vi var der med. Vi sa vi var fashionstudenter, og han bare vinket oss igjennom. Vi fant fort ut at vi egentlig ikke hadde gått dit vi tenkte, og at vi hadde havnet midt oppe i lunsjpausen til alle innkjøperne. 

Vi skjønte ikke hvordan det hele fungerte, så Vero måtte spørre en av de som jobbet der. Vi fikk beskjed om at alt var ordnet på forhånd, og at vi bare kunne gå og hente oss den maten vi ville ha. Sykt herlig! Vi satt der blant fashionistas, sytti år gamle damer med lilla permanent, modeller og andre mennesker som alle var veldig stilige. Noen av verdens viktigste mennesker i motebransjen satt kanskje i det rommet. Ikke hver dag man spiser lunsj på samme bord som innkjøperne til Saks, Barney's og Bergdorf Goodman! Maten var skikkelig god og :)

Veldig innholdsrik skoledag med masse nye inntrykk. Jeg har så lyst til å flytte til New York om noen år og bo her leeenge. Jeg er så heldig som fikk sjansen til å dra på coterie, kul og interessant opplevelse :)
Tidligere i dag bestemte jeg og Thea oss for å ta oss en tur ut i det nydelige vårværet. Det er så herlig og varmt her nå, det er nesten så jeg får lyst til å finne frem sandalene! Vi var ganske sultne etter gårsdagens festing, så vi fant en liten restaurant og satte oss ned for å spise litt. Det eneste kriteriet vi hadde til restauranten var at de hadde milkshake, vi måtte til og med spørre om det før vi satte oss ned. Milkshake smaker alltid fantastisk dagen etter en lang kveld på byen. "So, I hear you looove milkshake?" 

Thea fikk en karamellmilkshake, og jeg måtte selvfølgelig ha sjokolade, siden det er det beste som finnes her i verden. Jeg spiste også to kjempesøte og utrolig gode sliders med cheddar og bacon. Skikkelig koselig å sitte å kose seg og le av alt som skjedde i går!

Haha, ser ut som jeg har et fint moment med den fyren.. Her er den andre nye jakken min! Fra Topshop denne også. Perfekt tidlig-vår-jakke, 100% mohair, og utrolig god og myk :)

Vi var ute i godt over to timer, det var så herlig å bare gå rundt og se byen litt. Det var nesten for varmt å ha på skjerf, sola varmet skikkelig godt! Det er nok ikke lenge før våren melder sin ankomst her, det blir så herlig å få litt sol og varme igjen. Våren er helt klart min favorittårstid, og jeg gleder meg til å få oppleve våren her i New York. Når trærne blir grønne, gresset kommer frem fra snøen og blomstene titter opp fra bakken, da trives jeg. Ser allerede for meg koselige pikniker i Central Park og joggeturer rundt i byen i bare singlett og treningsshorts.

Okei, forbered dere på misunnelse, for her kommer noe det ikke er mulig å ikke bli misunnelig på! 

Nam, nam, NAM.

Jeg klarte ikke å passere frozen yoghurt-butikken. Herregud for en is, det beste jeg har smakt på lenge. Tror faktisk denne og friterte oreokjeks kommer på en delt førsteplass! På yoghurtbutikken lager man isen sin selv, og tar den med til kassen for veiing. Jeg prøvde tre smaker: bringebær og granateple, peanøtter og havsalt og gresk vanilje. Det var helt himmelsk! Som topping tok jeg litt bjørnebær, litt fargerike sprinkles og favoritten min - mochi. Mochi er japansk, og opprinnelig tror jeg det er en matrett laget av ris. Smaker litt som søte geletopper. Nyyydelig.

Nybrillza. 

Nå skal jeg faktisk legge meg, skole i morgen vet dere! Jeg er klappet og klar for ei ny uke, i morgen skal vi ha fashion på skolen, tror vi skal ut i "felten" og finne på et eller annet. Vi får se, snakkes dere!

 
Heeei!

Nettet har vært nede ganske mange timer nå, så jeg har ikke fått publisert dette før nå. Dere sover vel alle sammen :) Tenkte å fortelle dere litt om gårdagen! Vi startet som tidligere nevnt med brunch på LAVO. Det var helt amazing, har ikke hatt det så gøy på lenge! Vi storkoste oss med masse god mat og sprudlevin, og til dessert spiste vi noe av det beste jeg har smakt noen gang; friterte oreokjeks. Det høres helt sykt mektig ut, og det er det også, men guud så godt det er. Heaven on earth. 

Mmmm, så mye godt.

Etter brunchen dro vi hjem til leiligheten igjen og slappet av en stund, spiste litt pizza og koste oss, før vi dro ut igjen. Denne gangen til Marquee, og deretter VIP Room litt senere. Jeg hadde det så gøy, utelivet i New York er helt helt fantastisk! På Marquee var det to kjente australske DJer som spilte, Stafford Brothers! Etter de var ferdige for kvelden, gikk vi bort til dem for å si hei, og Thea slo på stortromma og stjal seg et kyss på kinnet. Like etter hektet jeg hælen på den ene skoen min fast i trappa og landa på alle fire på gulvet... Stolt øyeblikk. 

Meg og søte Vanja på brunchen på LAVO.

Vi hadde det så gøy! Har ikke så mange bilder fra kvelden, men her var noen. Har møtt så utrolig mange hyggelige mennesker her! Jeg er overrasket over hvor mange nordmenn det er her egentlig, nordmenn og svensker og dansker overalt. Ingen av danskene skjønner norsk da, så vi snakker engelsk med dem alle sammen, haha. Det ble en lang natt, og klokka rakk å passere sju før jeg endelig fikk lagt hodet ned på puta. Vi starter festingen så sent her, og det er sjelden vi drar ut før midnatt. Dermed blir det lange netter og slappe dagen derpå-dager. Det er egentlig litt godt at man starter så sent med å dra ut, vi har kjempegod tid på kveldene, og trenger ikke begynne å ordne oss før i titiden. Kjempemorsom kveld, den beste så langt i NY!

Håper dere også har hatt en super helg!
Heii!

Puh, nå sitter jeg endelig i taxien etter en aaltfor travel morgen. Vi våknet klokken ett, og hadde en time på å fikse håret, finne antrekk og sminke ansiktet før vi måtte løpe ut døra og finne en taxi.

Vi er på tur til brunch på et sted som heter LAVO, det tror jeg blir gøy! Noen av dere skal sikkert også ut å ha det gøy i dag? Nå må jeg stikke, vi snakkes!
Jeg hade egentlig bestemt meg for å ikke handle noen ting på en stund nå, og ha en shoppestopp til neste måned. Slik gikk det ikke. Jeg og Vero dro ut på en liten shoppingrunde i dag, og jeg kom hjem med en del klær, litt tilbehør, krem og parfyme. Jaja, sånn kan det gå! Vanskelig å la vær når det finnes så mye fint overalt.
Uff, det er så utrolig dårlig lys inne på soverommet vårt nå. Det plaskregner ute, og det blir skikkelig mørkt inne når det er overskyet.. 

Ny jakke fra Topshop! Trengte virkelig en litt varm jakke (som ikke er boblejakke), og denne synes jeg var ganske fin.

Oog et nytt mobildeksel! Så over the top, og såå fint. Kjøpte også en jakke i mohair og en highwaist dongeribukse fra Topshop, og krem, parfyme og body mist i samme lukt fra VS. Blir mye innkjøpsblogging nå, shopping er alt jeg gjør for tiden. Neida, jeg er litt på skolen også. Nå skal jeg dra rumpa mi bort til treningssenteret, snakkes senere!
Good afternoon!

Ah, for en herlig by jeg bor i. Jeg føler meg så utrolig heldig som bor her, og som akkurat nå er midt oppe i mitt livs største eventyr så langt. Jeg tror New York er en by det er lett å føle seg ensom i, men samtidig en by det er lett å føle tilhørighet i. Man kan føle seg som verdens minste, mest ubetydelige person et øyeblikk, og samtidig få følelsen av at man kan erobre verden i det neste. I dag sto jeg opp tjue minutter før skolen begynte, og det var like før jeg bare ble hjemme. Nå er jeg glad for at jeg kom meg opp og ut døra, og ut i denne fantastiske byen.Jeg hadde først to timer markedsføring i dag, og allerede etter to uker med skole, kan jeg si at læreren min i markedsføring er en av de beste lærerne jeg noen gang har hatt. Han byr så mye på seg selv, og holder meg engasjert i alt han sier fra start til slutt. Jeg lærer like mye om livet som om markedsføring i timene hans. Når man skal markedsføre et produkt, er det viktig å huske på at man ikke kan være god på alt. Man kan ikke ha best service, best produkt, best alt.

Og det samme gjelder ellers i livet. Man kan ikke være god på alt, og ha best personlighet, best kropp, penest ansikt og best humor. Alle har gode sider og dårlige sider, men det er viktig å ikke tenke så mye på de dårlige sidene, selv om det ofte kan være vanskelig. Noen av våre mindre gode egenskaper er det ikke mulig å gjøre noe med, og derfor er det heller ikke noe poeng å bruke energi på å irritere seg over dem.

Alle ønsker å fremstå best mulig for omverdenen, og derfor må man må lære seg å kompensere. Er man dårlig på et område, bør man fokusere på noe annet, og prøve så godt man kan å fremheve sine gode sider i stedet for å fokusere på sine dårlige sider. Man må posisjonere seg selv best mulig i forhold til omverdenen, og det er i aller høyeste grad markedsføring. Dette er noe av grunnen til at jeg elsker markedsføring som fag, vil studere det videre og forhåpentligvis jobbe med det senere i livet. Markedsføring er overalt, og vi markedsfører oss selv hele tiden.  Jeg følte meg så glad etter denne timen, og hadde lyst å gi læreren min en klem. Jeg rakk ikke å ordne meg så mye i morges, jeg satte bare håret opp i en hestehale og hev på mascara før jeg gikk ut døra. På tur hjem gikk jeg sammen med flere jenter fra skolen. På tur hjem fikk vi flere "Hey beautiful!" etter oss, og jeg kjenner at slike små ting kan hjelpe veldig på en ikke så bra dag. Helt fremmede mennesker kan plutselig komme bort til meg og gi meg et kompliment, helt ut av det blå. Hvor ofte skjer det i Norge liksom? Det tror jeg nesten aldri jeg har opplevd. Alle er så hyggelige her, og ikke minst superhøflige. Man får faktisk en unnskyldning om noen bumper borti en på butikken, og folk holder opp døren for deg overalt. Vi nordmenn har mye å lære av amerikanerne på slike ting! 

 i<3usa 
God kveld - eller god morgen må jeg vel si til dere der hjemme i Norge!

Har fått noen spørsmål om innkjøpene mine her i byen, og kan gjerne legge ut litt etterhvert hva det er jeg finner i butikkene. Sånn som denne toppen her. Jeg elsker sånne kule (litt komiske) topper, og denne måtte jeg bare ha! Kjøpte den litt for stor, men det vises ikke så godt med en cardigan over.

Ja, forresten! På den vintagebutikken vi var på i går hadde de masse dyre designervesker fra Louis Vuitton, Chanel, Dior og selvfølgelig også Hermés. Og dermed fant jeg også selvfølgelig et helt skap med ja, nettopp.. Birkinbags. Jeg hadde jo på meg toppen, og sammentreffet var så utrolig komisk. Måtte kjappe meg å få Vero til å ta bilde av meg i toppen foran Birkin-veskene når de som jobbet i butikken kikket en annen vei. Bildet ble ikke fint i det heletatt da, så dere får bare se det for dere, haha.
Nå er klokka to på natta her i the city, så det er absolutt på tide å legge seg. Har en herlig skoledag i morgen også, med bare ett fag, markedsføring fra 10 til 12. I morgen skal jeg trene på treningssenteret, og kanskje få gjort unna litt shopping! Når jeg kom hjem fra skolen i dag var jeg så skutt at jeg sovnet på sofaen, og sov i over to timer. Jeg skal aldri mer sove bare tre timer før skolen igjen, kroppen fungerer bare ikke med så lite søvn. Det blir så jeg går rundt i en liten boble hele dagen. Skikkelig godt å slappe av hjemme da, i kveld har jeg kost meg med indisk mat og Cameron Diaz-film på tv'en♦

Nå ser veggen slik ut forresten, med en reklame for en Conversekolleksjon. Synes det er like kult hver gang de maler den om til noe nytt. Nei, nå klarer jeg nesten ikke å ha øynene åpne lenger, snakkes i morgen dere! Håper dere får en fin dag i dag :-)

 
Hei dere!

Startet kjempetidlig på skolen i dag (8 am), og etter tre timer søvn i natt var det ganske vanskelig å komme seg opp fra senga. Jeg husker Veronica sa til meg, sikkert i sovende tilstand "Hvor mye har det å si om vi bare sover i tre timer til i dag?" Det fristet veldig å velge å sove videre, men da jeg først hadde stått opp og kommet meg ut døra gikk det ganske greit å våkne. I dag er det skikkelig vårstemning her, og sola er i full gang med å varme opp fortauskantene så all snøen forsvinner. Jeg kunne nesten gå uten jakke hjem fra skolen i dag, hvor herlig er ikke det!

Litt tåke i toppen i dag, men sola skinner nydelig gjennom skyene.

Vi hadde først noen timer business english, hvor vi så en film som het Die Welle. Utrolig bra og sterk film, men man blir i skikkelig dårlig humør etterpå siden den handler om såpass alvorlige tema. Jeg har sett filmen før, i tyskklassen på videregående, så det gjorde det ekstra vanskelig å holde seg helt våken under hele filmen. Men det var godt å bare slappe av med en film på starten av dagen :-)

Etter filmen var ferdig, skulle vi ha Fashion for å gjøre opp for snødagen forrige uke. Vi hadde ikke noe klasserom å bruke, så læreren vår sendte oss ut på en liten tur i SoHo. Vi ble delt opp i grupper, og skulle gå å evaluere en butikk. Vi fikk en butikk like i nærheten kalt What Goes Around Comes Around.

Denne nydelige butikken har jeg gått forbi mange ganger, siden den ligger på veien til skolen. De selger vintage klær og tilbehør, vesker, sko og hatter. Det er en skikkelig luksusbutikk, og alle klærne er fra store merker som Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Hermés og også til og med Levis. Vi fikk i oppgave å evaluere butikken, legge merke til farger som gikk igjen, stil, silhuett og stoffer brukt i klærne. Siden dette var en vintagebutikk, var det en god blanding av stilarter, og det var ikke bare bare å trekke en rød tråd gjennom. Butikken var for det meste delt ganske i to, og dame- og herreavdelingen var to vidt forskjellige ting og hadde hver sin utpregede stil.Dameavdelingen var preget av fintøy som gamle chaneldrakter, hatter, hansker og pelsjakker. Mye fint å se på.Fiine vesker som kostet godt over en månedslønn, hihi. Some day sier jeg bare. En dag vil jeg ha én kjempedyr veske som jeg er superfornøyd med, som går til alt og som jeg kan bruke hvorhen jeg går. Jeg kunne nok kjøpt meg en kjempedyr veske nå også, men jeg prioriterer det ikke så mye enda. Men selvfølgelig, om den riktige veska dukker opp, og jeg ikke klarer å gå fra den, kan det hende jeg ikke klarer å dy meg♥ 

 

 

Det var mye fint i herreavdelingen også, men der var det en helt annen stil. Litt western cowboy :-)

Veldig kult innredet. Jeg spurte han som jobbet der om det var greit at vi tok noen bilder, og han sa det var greit å ta av varene, men han virket ikke overhappy av at jeg fotograferte, så jeg prøvde å gjøre det litt diskret. Sniken som jeg er.

 

Fiiin butikk. Blir gøy å skrive oppgave om denne. Oppgaven skal leveres på mandag, så jeg bør starte med den så snart som mulig.. Går nok fort å skrive om noe så gøy!
Til slutt: vinduet. Se det nydelige butikkvinduet da. Så idyllisk og sukkersøtt. Det må være herlig å få lov til å jobbe med slike nydelige plagg hver dag. Særlig når det er vintageklær, og alle klærne har sin egen historie. Håper jeg får muligheten til å jobbe med markedsføring i motebransjen en dag, det hadde vært helt perfekt. Så, det var skoledagen min! Midt i blinken med en sånn herlig skoledag i dag :-)

Nå skal jeg riste meg en bagel med masse ost og skinke, og drikke en god kopp kjærlighetste♥ Rakk ikke å spise frokost i morges, så nå kjenner jeg det virkelig begynner å bli på tide med litt mat i magen. Ha en fin dag videre dere!

 
Heiii.

Jeg satt og slappet av i sofaen i kveld, helt i min egen verden, da det plutselig banket på døren. Utenfor sto Frank, vår kjære bygningsansvarlig som også driver pizzarestauranten i bygget. Han holdt frem en pakke som det sto navnet mitt på. Wii, valentinsgaven fra Erik! På grunn av snøen har posten vært supertreg her i New York, men i dag kom den endelig♥

Han hadde pakket inn i tre fine bokser med rosa sløyfer og et søtt kort. 

You are my sun, my moon and all of my stars♥ ååå

Og så fint pakket inn da. Han vet å imponere! I de to boksene var det rosa roseblader, et søtt lite smykke og kjærlighetste med røde hjerter i. Smykket var kjempesøtt, og teen luktet utrolig godt! Tror jeg må lage meg en stor god kopp kjærlighetste i morgen.

Det var så koselig å få pakke. Du er best! 
Hey babes♥

Jeg tok turen til Applestore SoHo her om dagen for å se etter en fin mappe til macbooken min. Må jo passe på den ikke blir skrapet opp. Da jeg kom frem i butikken, så jeg at det ikke var så mange å velge i som jeg hadde håpet. De hadde bare fire forskjellige mapper som passet til macbook pro med 13 tommer. I tillegg var det var veldig enten eller; enten superdyr og kjempefin eller billig og ikke fin i det heletatt. Jeg fant ingen mellomting. Men så plutselig dukket denne mappa opp, kilt bak en grønn skumgummimappe.

Og den var jo perfekt! Jeg fikk en nydelig Michael Kors clutchveske av kjæresten til jul, som er i litt samme stil, så det passet ganske bra :)

Som hånd i hanske, mac i mappe, haha. 

I tillegg til å være fin utapå, er den fin inni også! 

Det fulgte også med en skulderstropp til å feste på mappa, kjekt om jeg ikke skal ha med en større veske til macen på skolen og andre steder. Mappa var litt dyr, rundt 120 dollar, men jeg fant ut at det var bedre å kjøpe en litt dyr mappe som jeg blir fornøyd med og har lenge, til fordel for en billigere mappe jeg ikke blir fornøyd med i det heletatt. Jeg ser på det som en investering :)
Hei dere!

Jeg hadde en super kveld i går, håper dere og hadde det? Jeg, Ragnhild og Thea dro ut til et utested som heter PH-D Rooftop Lounge som ligger i øverste etasje på Dream Hotel Downtown. Det er utrolig fint der, med store lysekroner og en nydelig utsikt til the Empire State Building. Som jeg nevnte i går var jeg og de andre en liten tur på Zara i forrigår, og jeg klarte ikke å dy meg, og måtte ta med denne herligheten hjem!Min superkule joggebukse skal jeg bo i i dag. Love it.

Jeg måtte også ta med meg denne tskjorta fra Zara. Den er supermyk og veldig god å ha på! Jeg hadde også med meg ganske få baseplagg hjemmefra, og det er alltid kjekt med en basic grå tskjorte i garderoben, den passer jo til alt!

Veska er i hvitt "skinn", og bokstavene er på en måte printet i skinnet. Likte det at den var litt annerledes! Statementet passer meg også ekstremt bra, da refererer jeg til "stressed"-biten. Jeg er en ganske stressa person, og på farten nesten hele tiden. Jeg trives med et høyt tempo da, men blir fort stressa om jeg får dårlig tid (noe som er hele tiden). 

KUL JA? Er så superfornøyd med denne veska, skal tas i bruk med en eneste gang! Kjekt at den er såpass stor også, så jeg får med meg litt ting og tang :)

Og ta-daa! Dette nydelige prinsessesmykket ble med meg hjem fra Brooklyn Flea Market. Det er visst ganske gammelt, og det gjør at jeg liker det enda bedre. Smykket har en historie, og jeg lurer på hvem som har brukt dette før det havnet i hendene mine. Sikkert en fin dame med minkpels og hatt, hihi. Jeg finner så mange skatter her i New York. Elsker å ha ting som ingen andre har, og dette smykket har allerede blitt en favoritt♥

Hva synes dere om funnene mine?

 
Hei dere! 

I dag har jeg hatt en lang skoledag, med tre timer business english og fire timer entreprenøskap. Skoledagen er like lang som en vanlig skoledag, men føles så utrolig lang fordi det er så sent på dagen og jeg ikke kommer hjem til leiligheten før halv sju på kvelden. I tillegg har vi ingen lengre pause, så det blir hyperspising i timinutter-pausene. 

Hånda mi så helt merkelig ut på det bildet der... I en av pausene kjappet jeg meg ned til nærmeste cafe og kjøpte meg en cream cheese bagel og en moccha-kaffe. Den bagelen reddet definitivt skoledagen, gud så god den var. I går kveld var jeg og jentene en liten tur ute og handlet litt. Jeg har bestemt meg for å spare litt de neste ukene, men jeg klarte ikke dy meg, og kom hjem med en ny tskjorte og en dødskul veske fra Zara. Den veska var helt perfekt for meg, og jeg klarte ikke å gå fra den! De som kjenner meg godt vil skjønne hvorfor veska passer meg bra når de ser den, hihi.

I morgen har jeg fri-onsdag, og jeg merker det blir ekstra godt denne gangen! Jeg skal stå opp tidlig og trene på Synergy og kanskje ta en tur til Broadway, gata som har alt, for å plukke opp noen nødvendige skolesaker. Så langt har jeg klart meg med bare en notatbok på skolen, men når vi begynner å notere litt mer nå fremover trenger jeg helt klart en bok til hvert fag. Nå skal jeg lage meg en stor tallerken med kylling og pasta og sette på noen Friends-episoder. Håper dere har hatt en fin dag i dag, jeg kommer sterkere tilbake med updates i morgen :)

God natt angels!
God kveld!

I dag har jeg hatt en super dag! I morges sto vi opp ganske tidlig, og tok toget (marketing-læreren min sa at New Yorkerne kaller subwayen trains, og at vi og burde si det. Alt for å ikke bli tatt som turist) over East River til Brooklyn. Planen var å finne noen fleamarkets og vintagebutikker, og jøyemeg, det fant vi! Brooklyn ass, vintagehimmelen.

 

Første stopp: Brooklyn Artists & Fleas

Det er bare åpent i helgene, og mange kunstnere selger også kunsten sin her, i tillegg til de som selger brukte ting, klær og smykker.

Her krydde det av pelser, gamle kjoler, paljetter, hatter, smykker og drakter.

Thea kjøpte seg denne nydelige pelsjakken! Jeg endte også opp med to skatter her, skal vise dere i morgen!

Ah, se dette nydelige fyrverkeriet av et stativ. Ble bare stående og se på alle de fine plaggene.

Elsker friske og fine farger. Jeg er alt for dårlig på å bruke sånne friske farger selv, men synes det er veldig fint på andre :)

Med en gang vi gikk ut av stasjonen i Brooklyn, føltes det som en helt annen verden. I Brooklyn var alt mye mer avslappet enn på Manhattan. Gatene var mye roligere, folk gikk saktere, og hele atmosfæren føltes annerledes. Det var faktisk et tidspunkt da jeg ikke så en eneste person rundt meg, det tror jeg er første gang siden jeg kom hit.. Følte meg skikkelig avslappet i Brooklyn, men Manhattan er fortsatt favoritten min♥

Så over til stopp nummer 2: Brooklyn Flea + Smorgasburg

Dette var det største markedet, og de hadde både møbler, interiør, mat, klær, smykker.. You name it. Her kunne jeg vært en hel dag! De hadde så utrolig mange fine møbler der, og jeg fikk lyst til å kjøpe så mange stilige bord, speil, kommoder og stoler, men så kom jeg på at jeg ikke får plass i kofferten..

Aner ikke hva det inni disse flaskene er, så nesten ut som svamp. Uansett, veldig kult :) På dette markedet hadde de både brukt, nytt og veldig gammelt.

Åå, disse film"brillene" husker jeg fra barndommen min. Bestemor hadde sånne hjemme, og jeg synes det var så morsomt å trykke meg videre for å se neste bilde. Tror det hadde vært pappa sin da han var liten.

Jeg gikk helt i min egen verden der inne, det var så mye fint å se på! Kunne kjøpt såå mye der, men jeg måtte prøve å holde igjen litt. Jeg går forbi ei jente som jeg synes jeg har sett før, men jeg tenker ikke noe mer over det. Jeg går en liten runde til, så ser jeg henne igjen, og stopper opp for å se etter hvem det er hun minner meg om. Plutselig innser jeg at jeg stirrer rett på Dakota Fanning, midt inne på markedet i Brooklyn. Hun ser at jeg stirrer, og jeg får en litt pinlig øyekontakt med henne. Jeg turte ikke å ta bilde, siden hun så at jeg så på henne. Hun så så normal ut, så jeg skjønte liksom ikke at det var henne. Hun har vært med i veldig mange filmer, men er kanskje aller mest kjent for rollen som vampyren Jane i Twilight-serien og for rollen i The War of the Worlds. Jeg trodde jeg kom til å bli mer starstruck, men til min store overraskelse blir jeg ikke en gang ivrig når jeg ser kjendiser. Kanskje helt greit å ikke se ut som en overgira tulling og :-D

Vi var innom to vintagebutikker til, men jeg tok ingen bilder der, da kameraet mitt gikk tomt for batteri! Alltid krise når det skjer, hoho. Men skal dere til New York og vil på vintage og secondhand-shopping, dra til Brooklyn! Søk opp Brooklyn Flea på google. Det er bare noen få markeder som er åpne om vinteren, og når det blir vår åpnes det flere markeder utendørs. Nå kjenner jeg lukten av en firestjerners middag laget av superkokken Thea. Mmm, nå gleder jeg meg på mat. Aner ikke hva hun lager for noe godt, det blir en overraskelse :-) Ha en fin kveld videre superstars♥

 

 
Heei!

Nå er klokka tre på natta, og vi har akkurat kommet oss inn døra etter en tur på kino! Vi så The Wolf Of Wall Street, og det eneste jeg kan si er at alle bør løpe og se filmen med en eneste gang. For en fantastisk bra film, den beste jeg har sett på flere år. Og Leonardo Dicaprio i hovedrollen da, gudameg for en mann, har lyst til å gifte meg med han med en eneste gang!! (Plis se dette og ring meg Leo♥ ♥ ♥)

Måtte selvfølgelig ha litt godteri til filmen! Kjøpte en liten brus og en liten popcorn, som vil si minst dobbelt så stor porsjon som i Norge. Klarte ikke å spise opp halve popcornet engang. Tror den "lille" brusen var nesten en liter! Uff, disse amerikanerne :-D

Filmen handler om en aksjemegler på Wall Street, og hans enorme suksess som aksjemegler og det turbulente livet omkring suksessen. Jeg synes det er litt morsomt at handlingen foregår ti minutter unna der jeg bor, men det er merkelig å tenke på. Filmen fikk meg til å le høyt, sitte stressa og hoppe i kinosetet, få tårer i øynene og til og med bli litt irritert og redd. Jeg følte meg helt inni handlingen, og kroppen min var med på alt som skjedde, haha. Filmen gikk skikkelig inn på meg! Leonardo spiller helt utrolig bra i denne filmen, helt fantastisk. 

Midt under filmen blir plutselig lerretet svart, samtidig som lyden fortsetter. Plutselig stopper alt, og ingen av oss skjønner noen ting. Det viser seg at strømmen har gått, og vi blir sittende å vente i mørket uten å ane når filmen kommer til å starte igjen. Vi blir sittende i kanskje tjue minutter, før en av de ansatte på kinoen kommer inn og forteller at de har et problem med elektrisiteten, og at filmen vil starte så snart de får fikset det. De tjue minuttene gikk for seg noe sånt som dette: "Marco?" "Polo!" "Hahahaha" 

Her er traileren til filmen!

 

Det beste med det hele er at hele filmen er en sann historie. Hovedrollen, Jordan Belfort, er en person i virkeligheten, og hele filmen er basert på hans historie. Mange detaljer fra filmen stemmer med virkeligheten, og det gjør at jeg likte filmen enda bedre nå! Jeg har lyst til å fortelle dere alt som skjer, men det kan jeg jo ikke gjøre. Så bare løp og se filmen! Jeg skal hvertfall se filmen flere ganger, det er sikkert :-D

Nå skal jeg sove dere, goood natt! Ha en fin dag i dag!Hei! 

Nå er klokka snart tre, og det er ikke lenge siden jeg våknet. Skjønner ikke hvordan det går an å sove så lenge. I dag er planen bare å slappe av og nyte at det er helg! Vi skulle egentlig ut på brunch i dag, men det ble det ikke noe av da vi sov så lenge alle sammen. Nå sitter jeg og koser meg med frokosten min. Jeg har fått helt dilla på fryste bringebær, særlig sammen med granola og gresk yoghurt. 

Supergodt og supersunt :)

Namnam :) Dette kommer til å bli en slapp lørdag, det eneste jeg skal gjøre er å kose meg med en god film og litt kvikklunsj! Jeg merker jeg savner Norge litt nå. Det har gått fint helt til nå, men akkurat i dag kunne jeg ønske jeg satt i sofaen hjemme sammen med søsteren min og sett på Senkveld på TV2. Kanskje det går over med litt kvikklunsj i magen. Dere der hjemme er vel ute og fester på en lørdag som denne? Ha en fin lørdag alle sammen♥
God morgen dere! 

Nå er klokken ett på natta her i USA, og jeg begynner virkelig å kjenne at jeg trenger litt søvn. Det ble så vi avsluttet valentinsdagen med en tur på restaurant i Little Italy. Little Italy er bare noen få strakser unna leiligheten, og det bugner av søte små restauranter der. Vi fant en liten restaurant som het La Bella Vita, og de hadde fantastisk god mat der! Det var flere som syntes det var trivelig med en middag akkurat denne fredagen, så da vi kom var det stappfullt der. Det roet seg litt etterhvert, og vi koste oss masse med god mat, drakk god vin og skravlet. 

Det er en veldig koselig og god atmosfære her :)

Jeg var så utrolig sulten etter å nesten ikke ha spist noen ting i dag, så jeg bestilte meg en forrett til å begynne med. Bruschetta med tomat og basilikum, utroolig godt. Jeg er ikke noen stor fan av tomat, men denne tomaten var veldig frisk og god, og det ble perfekt sammen med brødet og litt olje og salt. Det var et helt tårn med tomat under alt brødet :)

"Beautiful one, beautiful two, beautiful three, beautiful four." Kjempehyggelige folk som jobbet der, godt å spise på en restaurant med god service. Vi fikk til og med et glass champagne på huset før vi skulle gå, sikkert som en valentinsgave. 

Til hovedrett spiste jeg Chicken Cordon Bleu og pasta, namnam.

Kylling fylt med prosciuttoskinke og mozarella, i en kremete og nydelig saus. You jelly?

Haha, love you girls. Takk for en fin og koselig kveld!


Nå skal jeg slukke lyset og legge det nyfriserte hodet mitt ned på hodeputa. Tror jeg kommer til å sovne med en gang.. Restauranten ligger forresten i Mulberry Street, mellom Broome og Grand street. Anbefales absolutt! :) 
♥ ♥ ♥Hei igjen cuties

Nå sitter jeg her nystylet og svever i en liten boble. Vi kom nettopp hjem fra L'énergie, en beautysalong på 5th avenue. Store stjerner som Tyra Banks, Eva Mendez og Donatella Versace står på klientlista, og eieren og grunnleggeren Christian L'energie er et velkjent fjes i stylingverdenen. På salongen tar de ansiktsbehandlinger, hårstyling, klipp og farge, manikyr og øyenbrynsstyling. Vi ble plassert i en hvit skinnsofa før stylistene våre kom og hentet oss. Stylisten min het Oscar, og han var utrolig flink! Og ikke minst superhyggelig! "I love your haircolor, you are so fashion forward, I love it". Trengs ikke så mange komplimenter for å sjarmere meg, hoho.

Oscar var visst også kompis med han som trener opp modeller til å gå riktig på catwalken sammen med Tyra Banks, Nolé Marin! Han har jo også vært dommer i America's Next Top Model, kryr av dem her jo :)

Klar for å bli dullet med! Håret mitt var ganske slitt i tuppene, så det trengte litt pleie. Jeg har ikke klippet meg på nesten et år heller, så det var på tide å ta av noen centimeter. Jeg fikk først freshet opp fargen på toppen litt med en fin kobberfarge, så fikk jeg deep conditioning og hodebunnsmassasje. 

Aaah, det var helt fantastisk å sitte der med Bruuns Bazaar og Vogue og bli servert te og sparkling water. Følte meg som prinsessen på erten, tatt rett ut av en film.

Han klippet håret mens det var helt vått, og spurte om han fikk lov å klippe håret slik at det rammet inn ansiktet mitt bedre. Jeg sa at han bare kunne gjøre det han ville, siden han var eksperten av oss to. Han fønet håret så det ble nesten tørt, så sa han at han skulle ta en blow dry. Han var skikkelig nøye og formet håret med en rund børste og hårføneren. Det ble mye volum i håret, og fine vipper i endene.

Han spurte meg mye om hva jeg gjorde i New York, og hva jeg ville jobbe med senere i livet. Jeg forklarte at jeg ville jobbe med markedsføring og advertising og kanskje kombinere det med noe moterelatert, siden den bransjen fascinerer meg veldig. "Oouh, so you are the next Anna Wintour?" I en perfekt verden så♥

Åå, jeg koste meg skikkelig. Jeg skal tilbake hit om ikke så veldig lenge, da for manikyr, facial og øyenbrynsstyling! Gleder meg allerede! Jeg må bare si tusen takk til flinke Oscar som ordnet håret mitt så fiint.

Resultatet! Ble kjempefornøyd med både fargen, klippen og blow dry'en som gjorde håret mitt skikkelig lett og fluffy. Føler jeg kunne glidd rett inn i en shampooreklame nå, I love it♥

For en perfekt gave til meg selv på Valentine's day. I kveld skal vi jentene kanskje ut og spise, muligens etterfulgt av en tur på kino. Halve byen er sikkert på middag og kino i kveld, så jeg ser for meg kjærligheten blomstrer overalt hvorhen hvor vi går. Håper dere har hatt en fin dag i dag! I morgen blir det en fin dag, vi skal på brunch på et sted som heter Lavo! (To av bildene er forresten tatt av Vero :))

♥ ♥ ♥ Dagens siste kjærlighetshilsen fra meg, xoxo
♥ ♥ ♥Hei alle sammen, og happy valentine's day!

Håper dere har hatt en fantastisk dag så langt! Da det lavet ned utenfor vinduet vårt i natt krysset jeg fingrene for nok en snowday, men i morges skinte sola fra skyfri himmel. Vi karret oss opp fra senga altfor tidlig, og gikk til skolen med snø og slaps på skoene. Vi hadde marketing for første gang i dag, og jeg gjentok for meg selv nok en gang at "dette blir yndlingsfaget mitt". For en fantastisk lærer! Utrolig entusiastisk og engasjert. Klokka 11 fikk vi være ferdige for dagen, og de søte damene på skolen vår hadde kjøpt inn hjerteformede donuts i anledning alle hjerters dag. 

Se så søøøte. Gode var de også :)

Jeg ringte Erik på facetime i stad for å overraske han med valentinsgaven fra meg. Det var ikke så enkelt å få fikset en gave, men med litt hjelp fra lillesøster fikk jeg til en liten gave som jeg tror han satte pris på. Jeg ringte han på facetime og sa han måtte gå ut ytterdøra der han bor, og utenfor var lillesøsteren min med gaven fra meg. Det var så koselig å se alt på telefonen, og se reaksjonen hans :) Gaven besto av en rosa ballong, love hearts og masse små bilder av meg og oss sammen. Håper du likte gaven din kjære♥ 

"Har du sjekket postkassen din?" Nei! Wiiii, jeg gleder meg sånn til å sjekke postkassen nå! Nå skal vi på skjønnhetssalongen og bli fine og freshe til kvelden, det blir kos. Snakkes senere i kveld dere, ha en super kveld videre, og kos dere med deres kjære, enten det er gode venner eller en kjæreste :)

 

XOXO
Heei.

I dag har jeg bare slappet av og kost meg hjemme i leiligheten sammen med de fine jentene mine. Jeg leste tilfeldigvis om en nettside som heter Grubhub på en blogg her om dagen. Det er en super nettside der man kan bestille takeout fra restauranter over hele byen. Jeg skriver bare inn adressen til leiligheten, og vips så ligger det over tusen restauranter der og bare venter på bestilling. Vi var in the mood for indisk mat i dag, så jeg fant en restaurant på Grubhub som heter Heart of India. Best desicion ever.

Vi bestilte oss Tikka Masala og naanbrød ♥ indisk mat må være noe av det beste som finnes her i verden.

Det var til og med gratis levering! Det er i hvertfall ikke siste gang jeg bestiller meg mat på nettet, utrolig lettvint. Og hvor typisk New York er det ikke å bestille mat på døra? Det er mye snø ute i gatene nå, og mange av restaurantene leverer jo maten med sykkel. Et kvarter etter maten skulle vært her, ringte vi for å sjekke om den var på vei. Samtidig som Thea snakker i telefonen kommer det en sliten og kald inder opp trappa med posene våre. Han hadde syklet helt hit i snøkaoset, og var iskald og gjennomvåt. Stakkars mann, fikk lyst å gi han et pledd eller en klem eller noe. 

Mmm, får lyst på mer når jeg ser på bildene nå. Det var helt nydelig, jeg tror jeg ble enda et hakk lykkeligere av dette måltidet. Tikka Masala, naanbrød, raita og riiis. 

Klokken begynner å nærme seg leggetid her i New York, og nok en fantastisk dag er over. Tiden går så fort, jeg har vært her i over to uker nå! I morgen skal jeg på skolen klokka 8, så jeg må prøve å få meg litt søvn før det. Har heldigvis bare skole fra åtte til tolv, og det passer helt perfekt på en fredag. Godt å komme seg opp tidlig om morgenen og ha hele dagen foran seg. I morgen er det jo Valentine's Day også♥ Åå, jeg gleder meg sånn til i morgen, elsker sånne dager. Har planer om en perfekt dag med skjønnhetssalong, bær dyppet i sjokolade og love hearts. Må prøve å skjemme bort meg selv litt når jeg er så langt borte fra verdens beste. 

Har dere skaffet dere en Valentine's date? Uansett om dere har en Valentine eller ikke, benytt dagen til å hylle kjærligheten, all you need is love♥
5 pm amerikansk tid

 

Hei!

I går var jeg og Veronica ute på et sted som heter Marquee. Jeg hadde det kjempegøy, og det merkes i dag for å si det sånn. Heldigvis har vi snow day, så skolen er stengt, og jeg kan slappe av hjemme med en god sjokolademilkshake. Men gud for en kveld! Marquee i går var helt sinnsykt, og det var nesten umulig å bevege på seg fordi det var så mye folk. På grunn av den lange køen måtte vi stå ute og vente en stund før promotørene fikk oss inn, og det var såå kaldt! Jeg holdt nesten på å fryse av meg tærne (elsker åpen tå-sko om vinteren), så det var himmelsk å komme inn i varmen. Inne på klubben var det kjempefint, masse lys, bra musikk og kule effekter. Jeg ble stående bare å se på alt sammen en liten stund, ble helt fascinert. Lokalet var ganske stort, fordelt over to etasjer og et stort dansegulv på midten.Paris Hilton feiret bursdagen sin på Marquee i går, og hun var inne på et VIP-område omringet av livvakter og gjerder. DJ'en ropte "Happy birthday Paris!" i mikrofonen, og folk ble helt ville da hun reiste seg opp og begynte å danse. Benny Benassi var DJ, utrolig kul fyr! 

Benny Benassi! Prøvde å ta litt bra bilder, men det er begrenset hvor bra det blir med mobilen da :)

Som den kjendisjunkien jeg er, ville jeg selvfølgelig se om jeg fikk snakket med Paris, så jeg prøvde å danse meg inn i VIP-området (det var sikkert ikke så diskret som jeg trodde selv). Jeg stod en stund ved et annet bord i nærheten, men folkene som stod der var ikke noe hyggelige i det heletatt. Etter en liten stund kom det en liten mann og fisket taki meg og spurte om jeg ville komme bort til bordet til Paris. Det var "sjefen" for bordet, og han sa han var en god venn av henne. Jeg stod og danset der en liten stund, og møtte masse hyggelige folk! Paris var egentlig ganske rolig, og satt for det meste i sofaen og tok bilder av alle andre. Jeg ble faktisk med på det ene bildet hun tok av seg selv og en venninne, haha. 

Jeg turte ikke å ta noen bilder ved bordet, jeg var redd for at de ville kaste meg ut om jeg gjorde det, men jeg tok noen da jeg ikke var inne på VIP-området. 

Jeg trodde først at han blonde gutten på bildet var kjæresten hennes, men fant etterhvert ut at det var broren hennes, Barron Hilton. Jeg fikk aldri sjansen til å snakke med Paris, men det var egentlig helt greit å bare stå ved bordet hennes og danse også. De andre ved bordet var så hyggelige, og jeg snakket mye med et brødrepar som jobbet med henne. Jeg er ikke noen stor fan av Paris Hilton, men det var litt gøy å være der likevel :)

Sånn er livet i New York City. For en kveld, dette ville aldri skjedd hjemme i Norge. Jeg hadde det så utrolig morsomt! 

Håper dere har hatt en fin dag i dag! I morgen har jeg og Veronica bestilt oss time på L'energie, den skjønnhetssalongen på 5th avenue. Vi skal få massasje og behandling av håret, det blir deilig!♥ Vi snakkes i morgen dere!
8 pm amerikansk tid

 

Hei dere!

Nå er det vel midt på natten i Norge, og de fleste ligger vel og sover. I dag har jeg ikke fått gjort så mye egentlig, men det var godt å slappe av! Stod opp ganske sent, og spiste og ordnet meg litt i leiligheten før jeg, Vero og Ragnhild gikk en tur til Broadway.Det er så herlig å bo tre minutter unna den beste shoppingen man kan tenke seg. Shopping i Norge kan ikke engang sammenlignes. Her har man absolutt alt man trenger, nydelige designerbutikker og vanlige billigkjeder som Forever 21, H&M og Gap om hverandre, en drøss med ulike skobutikker, sminke og alt annet man kan tenke seg. Det er alt for lett å bruke alt for mye penger her :-D

 

Sist jeg så denne veggen var den dekket av rosa og gul reklame for et TV-program, og nå, to dager etter, er de i full gang med å male en ny reklame"plakat" der. De malerne som jobber med det må være utrolig flinke, sykt kult.

Jeg ordnet meg forresten amerikansk telefonnummer i dag! Det blir godt å kunne sjekke instagram og snapchat andre steder enn i leiligheten, og ikke minst ringe de andre uten at det koster skjorta. 

I dag var det faktisk så kaldt ute at jeg tok på meg bamsefleecen min. Det er meldt 24 minusgrader i New York i løpet av de nærmeste dagene, så den jakken her blir det nok god bruk for :) Den fiiine veska mi er selvfølgelig fra Bikbok♣

Kule solbriller ja? Enda et eksemplar i samlingen♥

Ragnhild introduserte meg for en butikk som heter Necessary Clothing i Broadway. Alt der inne var sinnssykt billig! Mesteparten av det de hadde var ikke noe for meg i det heletatt, og mange av plaggene var også ganske harry. Men om man leter litt og bruker litt tid der inne kan man finne noen skatter. Etter en stund fant jeg egentlig ganske mye der inne. Kjøpte meg treningstights, to kjoler, solbriller, caps, lue, fine høyhælte sko, tre topper og skjørt, alt for 160 dollar, som er rundt 950 kroner (!!).

Servicen derimot er ikke noe å skryte av. Om man vil ha hjelp må man omtrent gå bort til de ansatte og hente dem, og for guds skyld ikke spør om skostørrelser, for det liker de virkelig ikke. Jeg fikk heller ikke lov å prøve treningstightsen jeg kjøpte, pga. store policy (skjønner ikke hvorfor), så jeg håper den passer. Det var heller ikke lov å prøve hvite plagg. Det kan jeg skjønne, siden jeg jobber i butikk selv, og vet hvor heslig klærne blir med sminkesøl, men likevel. Ragnhild fikk prøve en hvit topp da, og det var samme dame som stod i prøverommet... Skal vise dere klærne ved en senere anledning!

Jeg blir aldri lei av å ta bilder av gatene her. 

I kveld har jeg faktisk tenkt meg ut! Fikk beskjed på Facebook i stad om at alle timene på skolen i morgen blir avlyst pga snø, så da er det i hvertfall ingen unnskyldning for å holde seg hjemme. Jeg har ikke sett noe til den såkalte snøstormen enda, men den kommer vel i løpet av natten. Blir vel som en lett bris med noen snøfnugg for en hardbarka trønder!

Woho, gleder meg sånn til å ut nå! Vi skal ganske sannsynlig på Paris Hilton sin bursdagsfeiring på et sted som heter Marquee! Tonight is gonna be a good night. 

 

Snakkes i morgen! xoxo

 

 
Hei igjen dere!

Mange av dere er sikkert i en periode i livet der man skal bestemme seg for hva man skal gjøre videre. Alle blir før eller siden nødt til å ta store avgjørelser for seg selv, og for ca ett år siden måtte jeg ta en stor avgjørelse og bestemme meg for om jeg skulle flytte til New York eller ikke.

For ett år siden tenkte jeg mye på hva jeg skulle velge å gjøre videre i livet mitt. Jeg ville følge drømmene mine og flytte til New York med en gang etter videregående, men det var flere ting som hindret meg i å ta det store steget. Jeg aner ikke hvordan livet mitt hadde vært om jeg hadde bestemt meg for å ta de første tre årene her i denne store byen, men det jeg vet er at livet ville vært ganske annerledes. Selv om jeg ikke fikk meg selv til å flytte med en gang, ville jeg ikke gi slipp på New York. Jeg var også opptatt å dra dit så tidlig som mulig i utdanningsløpet mitt, i frykt for å nedprioritere det senere i livet. Jeg har alltid vært ambisiøs av meg, og ønsker meg en lang og god utdanning som kan hjelpe meg å få drømmejobben, men samtidig vil jeg oppleve verden og leve livet akkurat nå.Jeg hadde alltid vært fast bestemt på å ikke ta noen friperioder i utdanningen, så et friår var uaktuelt for meg. Jeg klarte ikke å bestemme meg for hva jeg ville gjøre høsten etter vgs, og jeg ville ikke begynne på en treårig utdanning uten å være 100% sikker på at det ble riktig skole og riktig retning for meg. Etter mye om og men, mange tanker og frustrerende dager bestemte jeg meg for å inngå et kompromiss med meg selv. Jeg bestemte meg for å gjøre det jeg egentlig hadde hatt som en backup. Et halvår med intens jobbing, så New York semesteret etter nyttår. Allerede i begynnelsen av februar hadde jeg det klart, og begynte å planlegge det neste året. New York er en by som alltid har fascinert meg, og jeg har som dere vet alltid hatt en drøm om å bo her. Drømmen er gått i oppfyllelse, og alt jeg kan gjøre nå er å nyte det. Jeg er en person som trives best i et høyt tempo og med mye energi, og New York er perfekt for meg på dette området. Her foregår alt i høyt tempo (unntatt de ansatte på Starbucks, they didn't get the memo), det er mennesker overalt, biler overalt, lyder overalt og ting som foregår overalt. Midt i blinken. Det er byen som aldri sover, og jeg føler meg som jenta som aldri sover. Jeg vil oppleve alt denne byen har å by på, og vil ikke gå glipp av noe mens jeg bor her. Det vil bli umulig å være med på alt, men jeg skal prøve mitt beste for å oppleve mest mulig. Jeg jobbet dag ut og dag inn for å spare opp penger til turen, og så langt har det så absolutt vært verdt det. Jeg har kun vært her i underkant av to uker, men det føles som om jeg har vært her lenge. Jeg har allerede mange minner og morsomme historier jeg kommer til å huske, og jeg er klar for tusen historier til de neste månedene. Jeg er så heldig som bor i en leilighet midt i SoHo, og jeg kunne ikke vært heldigere med de jentene jeg deler den med. Jeg ser virkelig frem til de neste månedene her i denne fantastiske byen, og jeg gleder meg til alle opplevelsene som ligger og venter på meg like utenfor døra hver eneste dag. 

 

Every day is full of new opportunities♥

 

(Forresten så tenker jeg å ta en liten spørsmålsrunde på bloggen, så om det er noe dere lurer på, spør! Jeg lover å svare på alle spørsmål så godt jeg bare kan, så bare fyr løs, uansett hva det er dere lurer på :-)) 
Hallais!

Nå sitter jeg endelig godt plassert i stolen på stua med macen i fanget. I dag hadde jeg ukas lengste skoledag på 7 timer. Vi begynte med tre timer Business English, etterfulgt av fire timer Entrepreneurship. I tillegg hadde vi ingen lengre pause i løpet av dagen, så jeg var ganske sliten og sulten da jeg kom hjem. Jeg har ikke noen matboks enda, så det ble en ganske liten og kjedelig matpakke bestående av drikke og en proteinbar. Hadde første møte med lærerne i Business English og Entrepreneurship i dag, og begge to virker kjempeflinke!

Så langt har jeg tenkt etter hver time med nye fag at "dette faget tror jeg blir yndlingsfaget mitt". Jeg liker alle fagene så godt! Det eneste som gjenstår nå er Marketing, og det begynner vi med senere denne uka. Jeg hentet også bøkene mine på skolen i dag! Mange store og tunge bøker da, så jeg tok bare med en av dem hjem. Resten får ligge i skapet på skolen :)

Masse nydelig sol her i byen i dag også! Men suuperkaldt i lufta.

Det er rundt hundre elever på Fashion-linja, og vi er fordelt over tre klasser. Timeplanen ble helt okei for min del, jeg starter som oftest ganske tidlig hver dag, og har mange korte dager. I tillegg har jeg fri hver onsdag, så i morgen blir det sove-lenge-og-bare-kose-meg-dag! Planlegger å kanskje gjøre noe skikkelig turist i morgen, vi får se hva som skjer!

Huskeregelen min for å komme meg til skolen er å gå mot det nye World Trade Center, også kalt Freedom Tower. Denne skyskraperen er bygget opp igjen over der det tredje bygget på Ground Zero stod før 9/11. Freedom Tower er nå blitt USAs høyeste bygning på 1776 fot (årstallet for the Decleration of Independence). Jeg har vært nede på minnesmerket på Ground Zero en gang tidligere, men jeg har lyst å gå dit igjen en dag. Det norske designfirmaet Snøhetta har faktisk designet den andre bygningen nede på Ground Zero, og det er jo litt gøy!

Jeg begynner faktisk å kunne veien utenat nå, woho! Det er egentlig veldig enkelt å komme seg til skolen, men som bonde i byen er det lett å bli forvirret her.

Det er designerbutikker på hvert eneste gatehjørne her i SoHo, og jeg føler Ralph Lauren har butikker absolutt overalt. Det blir masse vindusshopping på tur til skolen!

Etter den lange skoledagen, gikk vi bare hjem til leiligheten igjen. Vi har ikke vasket klær enda mens vi har vært her, og etter en bomtur til et veldig stengt vaskeri i går, tok vi turen for å vaske garderoben på vaskeriet borti gata etter skolen. Det var egentlig en ganske komisk opplevelse, og selv om klærne ikke ble like flunkende rene som hjemme fikk vi i hvertfall vasket dem. 

Den lille kinesiske damen som sikkert eier vaskeriet var ikke så enkel å kommunisere med, men vi fikk til slutt hatt oppi pulveret i riktig beholder og satt på maskinene. Vaskemaskinene tok bare 25-cent-mynter, og åtte slike på hver maskin, så jeg måtte løpe til en butikk og først ta ut penger på en minibank, for så og kjøpe noe på butikken med pengene for å få vekslet til meg noen quarters. For et prakk, jeg skal spare alle 25centmyntene mine fremover, så slipper jeg å måtte ta ut og greier for å få vasket. 

En mann som også vasket inne på vaskeriet spurte om hvor vi var fra, som så mange andre gjør her borte når de hører at vi snakker norsk til hverandre  Han hadde ikke peiling what so ever på hvor Norge lå hen, og Thea prøvde å forklare hvor det lå hen i forhold til andre land. Han hadde fortsatt ikke den fjerneste anelse, og han var til og med usikker på verdensdelene. "Uuhm, if I have a map, I think I can point out Asia. And I think I can point out Africa." Jeg ble egentlig ganske sjokkert over utsagnene hans, og visste ikke om jeg kunne le litt eller ikke. Lærer de ikke noe som helst på skolen om verden utenfor USA? Jeg husker jeg hadde en prøve i sjuende klasse med alle land i verden liksom. 

I kveld var jeg egentlig innstilt på å dra ut på byen, men det blir ikke noe med meg likevel. Sofaen og en god film fristet mer akkurat i dag, etter den lange skoledagen. Jeg får ta det igjen til helgen, gleder meg allerede! Dere hjemme i Norge står vel opp om ikke så lenge.

Dere får ha en fin dag alle sammen!♥
15.30 amerikansk tid

 

Hellu!

Nå er jeg nettopp kommet inn døra etter første skoledag! Vi begynte sånn smått med introduksjonsuke til skolen i forrige uke, mens timene startet først i dag. Vi begynte 9 am, og sto opp i god tid før skolen startet. Jeg brukte ganske lang tid på å våkne, og hev i meg en halv pannekake før vi måtte løpe ut døra for å rekke skolen. Flaks at vi bare bor et kvarter unna!

Er superfornøyd med de nye solbrillene mine. Har altfor mange par fra før men, solbrilledilla♥

Alltid travelt i Broadway. 

Det er helt nydelig vær i New York i dag! Herlig å gå hjem fra skolen blant alle disse fine bygningene og kjenne sola varme opp kroppen. Får egentlig litt dårlig samvittighet av å sitte inne nå! Jeg og Vero skal på trening senere i dag forresten, det blir godt å komme skikkelig i gang! Må prøve å holde formen litt her borte, til tross for alle de fantastiske søte fristelsene overalt♥Her er den genseren jeg kjøpte i går, skulle egentlig ta en med grått leopardmønster.. Kanskje jeg må kjøpe den og.

I dag hadde vi kun ett fag, og det var fashion! Læreren vår, Myra, virket veldig hyggelig, og ikke minst veldig kunnskapsrik! Hun har masse erfaring fra motebransjen, og har blant annet jobbet som innkjøper for Macy's. Hun har jobbet med mange store europeiske designere og merker som Givenchy og Missoni, og kunne fortelle oss mye interessant om motehistorien og på hvilken måte ulike designere har forandret moten (og også til og med livet) til mennesker verden over. Hun hadde så mye interessant å fortelle, så så langt liker jeg faget veldig godt! Det er så interessant å lære om ulike trender, og hvordan moter forandrer seg i takt med menneskers livsstil og levemåte. 

På turen hjem stakk jeg innom Urban Outfitters for å kjøpe en av de søte notatbøkene jeg fikk øye på i går! Tenkte å kjøpe meg én bok for hvert fag, for å ha litt oversikt og ta litt notater i timene :) Om jeg tar notater på mac'en er det så enkelt å bli distrahert. Kjøpte meg også en proteinbar som var ganske god! Kjekt å ha som mellommåltid på skolen og etter trening.  

Noe jeg elsker med New York er alle de ulike menneskene jeg ser hver eneste dag. Det finnes så mange kule og morsomme personligheter her, blant dem en bitteliten asiatisk mann som går rundt i nabolaget vårt med en avistralle. Jeg ser ham på samme sted i gata vår hver gang jeg ser ham, så han bor sikkert i nærheten. I tralla si har han noen små eiendeler, sist jeg så han hadde han én avis og et eple i tralla. Han må være en av de søteste jeg noen gang har sett, og han har hele tiden et smil om munnen. Jeg skal prøve å få fotografert han en dag. 

Nå venter en bagel på meg borte på kjøkkenbordet, dere må ha en fin kveld videre!
18.30 amerikansk tid

 

Hallo i stua!

Nå har jeg nettopp kommet inn døra etter en lang og litt lite produktiv shoppingrunde. Jeg var egentlig på utkikk etter vinterjakke, og tok subwayen opp til Union Square og Paragon Sports. Der hadde de nesten bare herrejakker, og de damejakkene jeg synes var fine var det tomt for i min størrelse. Så vinterjakke får vente. Jeg tenkte å gå tilbake igjen for å se litt i butikker med det samme jeg var ute. Tror jeg gikk sikksakk nedover Broadway eller noe, for det tok ganske lang tid å komme seg tilbake til SoHo igjen. Anyways, jeg var innom mange kule butikker på turen, og fikk også handlet litt :)

Nytightsen min fra Forever 21, luv it. Sanket noen (litt creepy) komplimenter med den i dag, *grr*.

Liiker veggen på denne Ralph Lauren-butikken, kult å gjøre noe mer ut av en kjedelig murvegg.

Denne her sto plutselig midt foran meg på Urban Outfitters.

Photo Booth! Hadde så utroolig lyst å ta bilde inni der, men følte ikke for å sette meg inn og ha photoshoot alene. Men så gøy! Hit skal vi å ta smaskebilde Erik!

Urban Outfitters er en butikk jeg kan gå i i flere timer bare å se. Jeg fant et veldig stilig polaroidkamera der, lite og rosa. Det ble nesten med meg hjem, men jeg må sjekke ut litt flere typer polaroidkamera først, synes det er litt kult med de kameraene man bare kobler til iphone'n også. Jeg skulle kanskje hatt meg en notatblokk til skolen da, de har i hvertfall mange morsomme på UO.

100 reasons to love Ryan Gosling, haha♥


Det bildet her VIL jeg ha på veggen min. Det kostet bare 4000 dollar da, vil noen kjøpe det til meg? På dette galleriet/bokbutikken som heter J'adore Clic, har de utrolig mye fint! Jeg turte nesten ikke ta bilder der inne, mannen som eide stedet fulgte meg med haukeblikk og spurte to ganger om jeg ville ha hjelp. Men mye fint, det har de. Både nydelige kjoler, pelskåper, barbiebilder og kule bøker fra moteverdenen.

Jeg kom hjem med en genser fra Nike, et par solbriller, litt stæsj og litt sjokolade. Det er Valentine's Day overalt i byen nå, og hjerter og blomster og sjokoladeesker på hver eneste butikk omtrent. Fredag braker det løs, og jeg er 5775 kilometer borte fra min Valentine. Valentine's Day er så stort i USA, og det blir gøy å ta del i tradisjonen, selv om jeg er langt borte fra den jeg helst ville tilbringt dagen med♥

I kveld skal vi vaske klær (finally) og kose oss hjemme. Det blir godt med en roligkveld før skolen i morgen. Thea holder på å lage cookies til oss nå, jeg er spent på resultatet, haha!

Hei!

Nå sitter jeg i sofaen nyvåknet og trøtt. Har sovet i ti timer. Skjønner ikke hvorfor jeg er så trøtt hele tiden, det tar vel på å være del av denne storbyen. I dag skal vi ha firestjerners middag her i leiligheten, og Thea skal varte opp med middag og dessert til oss andre. Det blir kjempekoselig! I går var en ganske slapp dag. Vi koste oss med indisk tikka masala og så Coyote Ugly, jeg får såå koselig New York-stemning av den filmen! Var ute litt i butikker på kvelden, og fant meg noen fine nye plagg til garderoben. Blant annet disse skoene fra Forever 21 (faktisk). Jeg hadde med meg bare ett par sko til å bruke ute på byen, og det er jo ikke nok for en skoelsker som meg♥ 

Jeg synes de var veldig fine, og i tillegg trenger jeg ikke å være redd for å ødelegge dem når jeg bruker dem ute. Jeg tør ikke kjøpe meg et par Manolo's for å bruke på byen akkurat :)

 

I dag er planen å vaske klær på et vaskeri. Vi har ikke vasket klær enda, og jeg går snart tom for undertøy og sokker, haha. Det er ganske kaldt i New York nå (sikkert ikke kaldere enn noen få minusgrader da, men) så jeg vurderer å kjøpe meg en litt ordentlig vinterjakke, en god og varm og fin jakke som kan brukes i denne vinterkulda. Jeg var på en super sportsbutikk her i NY i sommer, som heter Paragon Sports. Tror jeg skal gå meg en tur dit senere i dag!

I morgen begynner skolen for fullt, og klassen min starter klokken 09.00. Vi starter med fashion, og det blir gøy! Nå skal jeg sminke meg og ta på meg noe annet enn nattskjorta, klar for en ny dag i denne fantastiske byen!♥ Dere må ha en fin kveld alle sammen!


Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn