Hei!

I dag har jeg og Thea vært på ballettforestilling! Hun hadde fått billetter gjennom skolen, og jeg snek meg med en tur for å se danserne denne regnfulle søndagen. Perfekt dag til å finne på noe innendørs!



Vi fikk egentlig ganske gode plasser - selv om vi satt oppe på siden så vi alt som foregikk uten problemer. Fin start på en grå søndag!



Danserne var fantastisk flinke! De får det til å se ut som en lek der de spretter rundt på scenen på tåspissene. De hadde visst øvd i hele 2 år (!!!) til denne forestillingen, som de bare skal fremføre i fire dager. Så mye arbeid skal altså til for en firedagers oppsetning. 



Stappfullt på tbanen, som vanlig. Begynner faktisk å få skikkelig taket på det med tbane nå! Det er såå enkelt når man først skjønner det, men herregud det var vanskelig i begynnelsen.

Resten av dagen har jeg tilbrigt her i godstolen med The Blacklist på skjermen. The Blacklist er den beste krimserien som noen gang er laget, det er jeg nesten sikker på. Har lastet ned de første ti episodene nå, perfekt underholdning i regnværet! Jeg tok på meg treningsklærne i stad, og gjorde meg klar for en skikkelig god treningsøkt. Jeg kjempet meg bort til treningssenteret i regn og vind for å finne ut at døra var låst. Det var visst søndag i dag ja, og treningssenteret stengte to timer før jeg dro dit... Jaja, får ta det igjen i morgen!

 

Ha en god mandag folkens! :-)




Heisann!

I går kveld dro vi til Moods Of Norway-butikken her i New York, som faktisk ligger i SoHo, fem minutter fra leiligheten :-) 
Det var konsert med Aksel Kolstad, en norsk artist som spiller klassisk musikk med en twist, om jeg kan si det sånn. Han blandet Peer Gynt med Mozart, Jay-Z og norske kjenningslyder som "kom kjyyyra". Skikkelig kult, og veldig annerledes, for en gangs skyld!

Vi drakk masse champagne og spise norske pølser med lompe og ketchup. Jeg fant ut at det er skikkelig vanskelig å spise pølse med en hånd, stående, haha.

De fleste som var der var faktisk norske, godt å menge seg litt med nordmenn utenfor skolen også! Det var sikkert godt over 200 mennesker der.




Aksel var en utrolig hyggelig fyr! Ble veldig imponert over musikken, jeg er glad i klassisk musikk, og likte veldig godt den blandingen med ulike stilarter - skikkelig kult! 




Nye skooo - superfornøyd! Det var så varmt ute i går at jeg ikke frøs på tærne en eneste gang. Det betyr at sommeren er på vei, finally.



Vi møtte mange trivelige nordmenn, og ble med videre ut etterpå for å ta noen drinker. TV2 og P4 var noen av mediene som dekket arrangementet i går, kanskje det kommer noe på tv i nærmeste fremtid? Stefan Dahlquist var der også. Han er en av de tre gründerne som startet Moods Of Norway. Jeg ser sånn opp til slike gründere som starter helt fra bunnen av og som får en så stor suksess! Morsom kveld med mange hyggelige nordmenn :-) 

Dagen i dag skal tilbringes med mine herlige roomies. Vi skal kanskje en tur på kino i kveld, vi får se! Ha en fin helg alle sammen!




Hei dere!

I går dro jeg og Ragnhild til Times Square (faktisk!) for litt late night shopping. Butikkene på Times Square er åpne veldig lenge, og om sommeren tror jeg noen av de største har døgnåpent til og med. Vi var innom litt flere butikker, men hovedsaklig Forever 21. Skal du noen gang til USA, dropp H&M og dra til Forever 21. Det er som en helt ny verden. Klærne de har der er kjempebillige, og de har et enormt utvalg! Uansett hvilken stil man har kan man finne noe her. I tillegg til vanlige klær har de masse fint treningstøy og en hel etasje av smykker. Dra til butikken på Times Square, det er den aller største med fire hele etasjer :-)

Skal vise dere treningsklærne jeg fant meg i går så fort Ragnhild kommer hjem. Folk som bor rundt her tror sikkert jeg elsker å ta bilder av meg selv, haha! På vei til Forever 21 så jeg plutselig noe fargerikt og fresht i et butikkvindu. Et kvarter senere var jeg et skopar og et glis rikere.

Skechers joggesko med memory foam! Sålen inni er helt fantastisk, kjennes ut som en tempurpute. De er superlette og veldig gode å ha på. Det er så viktig at det ikke stikker ut sømmer og kanter inne i joggeskoene, da får jeg gnagsår med en gang.. Jeg trenger ikke å bekymre meg for det med disse i hvertfall :-) 





Wiii, de er så fine! Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg blir mye mer motivert til å trene når jeg har fint treningsutstyr! Disse godbitene skal få sin første løpetur i kveld :-) Var de fine?

 

 

!!! Husk spørsmålsrunden (HER: marenvo.blogg.no/1395520749_questions.html) Tenker å avslutte den til helga, så nå er tiden for å spørre :-)


 




Hei! 

I går var vi på FINALE, et utested i SoHo. Jeg søkte opp adressen på google maps i går før vi skulle dra, og vi droppet taxiplanene da vi så at det tok tre minutter å gå dit. Haha, hvorfor har vi ikke vært her før? Det var selveste YGs album release party, og det tok aav! Dere kjenner kanskje ikke igjen navnet, men YG er altså rapperen som har sangen My Nigga. 

FINALE var ganske lite i forhold til noen av de andre klubbene vi har vært på, men det hadde egentlig ingenting å si. Musikken var utrolig bra! 

YG rappet selvfølgelig My Nigga flere ganger, og også noen andre sanger jeg har hørt før. 

Tuesday Baby Tuesday! Morsom kveld med gode venner og masse dansing! Jeg måtte ha et nytt antrekk til i går, så jeg og Ragnhild gikk og shoppet litt før vi dro ut. Jeg blir så fort lei av klærne jeg bruker ute.. Kan vise dere i morgen om dere vil? 

Nå skal jeg kose meg med en smoothie før jeg skal ut en tur i frisk luft. Tenkte å ta en joggetur litt rundt omkring, må prøve å bli litt sprekere nå som sommeren nærmer seg! :-)




Hei!

I dag har jeg hatt den lengste skoledagen for denne uka, og kom nettopp inn døra til leiligheten. Vi startet med Business English, og gikk gjennom en del om kommunikasjon til en test vi skal ha på torsdag. Etter det var det entreprenørskap som sto for tur, og vi fikk kommet godt i gang med vårt prosjekt til Business For a Day! Det er virkelig vanskelig å skulle lage en bedrift og et produkt, men vi føler vi er kommet godt i gang, og har masse planer for ukene fremover :)

(For dere som er ekstra snille, ta den korte undersøkelsen vår her HER

 

Åhh, nåå blir det godt med litt mat i magen! I kveld skal vi ut på byen (på en tirsdag - young, wild & free hæ?) Heldigvis er det fri i morgen, så jeg trenger ikke tenke på å komme meg opp grytidlig. Snakkes senere dere, nå skal jeg kose meg med middag :-) Hører forresten det er vår hjemme i Norge nå, heldiggriser!




Heisann sveisann!

I går gikk jeg og Thea oss en tur ut i godværet. Appen på mobilen sa 17 grader, og jeg tror det stemte på en prikk. Vi ruslet rundt i bare tskjorte med solbrillene på nesa. Superherlig! Vi gikk nedover mot Chinatown, fordi jeg skulle se om jeg fant meg noen grønnsaker og bær. Det var som å komme rett til Kina, bare noen hundre meter fra designerbutikker og kunstgallerier oppe i SoHo. Jeg har aldri vært i Kina, men følte jeg var ganske nær i går. Enn at denne verdenen finnes kun tre minutter fra der jeg bor. Crazy,

Grønnsaker, frukt og bær er utrolig billig i Chinatown, og alt er så stort! Potetene er tre ganger så store som i Norge, og det samme gjelder for de fleste andre grønnsakene også. Jeg fant et eple som var større enn hånda mi liksom. 





De har utallige sorter fisk, reker, skalldyr, blekksprut og annen sjømat. Jeg ble helt forundret over det store utvalget, at det går an å ha så mye forskjellig! 

Jeg følte meg nesten litt alene i Chinatown blant alle kineserne. De var så stressa og rutinerte med handlinga, følte jeg bare sto i veien for dem egentlig. Det merkes at de har en helt annen kultur enn det amerikanerne har. Jeg er blitt vant til å si "Excuse me", "Sorry" og "Please" for alt mulig her, og føler amerikanerne nesten er for høflige til tider. I Chinatown fungerte det ikke sånn. Her eksierte det ikke noe "excuse me", og man venter ikke på at andre skal få gå først. Om man skal forbi, så skal man forbi, koste hva det koste vil. De presset seg sammen og klemte seg forbi hverandre uten å syns det var noe unaturlig. Det var flere ganger jeg følte jeg ble presset bort når jeg sto og kikket på noe, bare fordi en søt liten (og frampå) dame også skulle kikke på det samme. Morsomt å se hvor ulik kulturen deres er, både fra min og amerikanernes :-)

Tørket fisk, tørkede reker, tørket blekksprut og tørkede blåskjell. De bruker virkelig maten på alle mulige måter her.





Stappa sa du?

Hvilken vil du ha til middag? På flere av matmarkedene vi var innom hadde de svære akvarium med ulike fisker og skalldyr. Man kunne velge hvilke fisker man ville ha, og da fisket de dem bare opp fra tanken med en håv. Kult! 

Det luktet ganske ubehagelig inne på markedene. En salig blanding av folk, fiskelukt, krydder og kjøtt.

Wæææ. Frosk?! Virkelig?! Dette var det eneste bildet jeg fikk knipset før jeg måtte gå noen meter unna disse froskene. Æsj - se så store de er! De største var sikkert 20 centimeter! Jeg var livredd for at de skulle hoppe opp fra baljen og oppi håret mitt eller noe, men de bare satt der helt rolige og pustet. Merkelig. Finnes det ett dyr kineserne ikke spiser? Det tror jeg ikke. De solgte også levende ål og blekksprut.

En lurkikk inn på kjøkkenet. Det som henger der er en helstekt gris. De har nettopp dratt den ut fra ovnen, og er i ferd med å begynne å dele den opp mens den henger i taket. Alt av kjøtt var veldig.. ja...åpent, i Chinatown, og alle mulige kroppsdeler lå i store disker klare for salg. Det var noen ganger jeg ble litt kvalm og måtte kjappe meg videre for å se noe annet. Om jeg hadde vært vegetarianer hadde jeg nok besvimt på et blunk der inne.

Bare å gå og kikke på markedene her var en opplevelse, og en helt ny kulturerfaring. Veldig interessant og morsomt å se hvor mye rar mat de har! Det blir ikke siste gang jeg vandrer rundt i Chinatown. Haha, for en dag!

 

 

PS: Husk spørsmålsrunden! Spør meg om hva som helst :) Se forrige innlegg.




Jeg har fått mange spørsmål om New York allerede, og har forsøkt å svare på alle så godt jeg kan. For å gjøre det litt enklere, tenkte jeg å samle alle spørsmålene ved å holde en spørsmålsrunde for dere! 

Spør meg om hva som helst, enten det er om meg, livet i New York, Gateway College eller noe helt annet. SPØR I VEI!

Ready, set, goooo




Hei og hopp!

Jeg våknet opp i morges av alarmen min og den lille stripa av sol som lurte seg inn vinduet. Så jeg skrudde av alarmen, og sov i tre timer til. Derfor er jeg lys våken nå, og kommer sikkert ikke til å få sove før det blir morgen igjen. Nå har jeg drukket tre glass sjokomelk og ryddet i kjøkkenskapene. Lys våken. Tidligere i dag tok jeg og jentene toget opp til Central Park for å få oss litt natur og sol i kinnene. Central Park må være New Yorks største skatt. Med en gang man går inn i parken er det som om man går inn i en ny verden, så stille og rolig - nesten som Norge :-)

Man hører nesten ikke støyen fra byen i det heletatt. Og parken er så utrolig stor! Gleder meg til det blir sommervær og jeg skal sitte her i bikini med solbriller og en god is.

My giiirls.

Må tææne litt til helga, hehe!

To nydelige brudepar, de så så lykkelige ut! Enn så nydelig å gifte seg på en plass som Central Park. Det var akkurat her Chuck og Blair giftet seg i Gossip Girl♥ Kjenner dere det igjen?







Liten søting. Det er så mange dyr her! Ekorn, ender, småfugler og svaner. Vi så sikkert tjue ekorn på turen vår gjennom parken. Ekornene var kjempenysgjerrige, og det var like før jeg trodde denne karen skulle bli med meg hjem. På dette bildet zoomet jeg ikke noen ting, han løp rundt og hoppet opp og ned bare noen centimeter fra føttene mine. Såå søt. 

Jeg kikket rundt meg og lette etter hestehov, men fant ikke en eneste en. Kanskje det ikke finnes hestehov her? 



Because I´m HAPPY! 

 

Jeg tror det er meldt finvær i morgen også, det blir herlig. Planlegger en tur til Chinatown for å handle inn litt frukt og grønnsaker. Har hørt det er superbillig der nede! Ha en fin helg alle sammen! :-)




Helluuu alle sammen♥

I dag er det Macaron Day her i New York, av en eller annen grunn. De har egne dager for alt mulig her. Jeg ruslet litt rundt i Tribeca før skolen, og så det var lang kø på Ladurée, et luksusbakeri som er verdenskjent for sine delikate makroner. Jeg ble nysgjerrig, og siden jeg aldri har smakt makroner før, fikk jeg plutselig lyst til å kjøpe meg en boks. 

Supersøt pose da :)

Siden jeg aldri hadde smakt det før, hadde jeg ikke noen idé om hvilke smaker som er best. Derfor plukket jeg ut alle de fineste, og spurte mannen i kassen om hvilke han anbefalte. Jeg endte opp med karamell med havsalt, sjokolade, sort te, sitron, eple og bringebær!





Nå skal jeg lage meg en god omelett og slappe av med tanken om at jeg har fri fra skolen i morgen! Wihuuu, langhelg! Hva skal dere bruke helgen til? Jeg skal bruke den på å nyte våren, sitte i sola og drikke masse smoothie med bringebær - sounds good? I know :-) 

 

God natt dere!




Hei! 

Nå sitter jeg og koser meg i sofaen i leiligheten etter en slitsom men utrolig morsom kveld på byen i går. Thea hadde bursdag i går, og vi dro ut og feiret bursdagsjenta vår♥ Vi var først en liten tur på PH-D, og dro videre til Avenue etterpå. Afrojack var DJ der i går, kult å danse til The Spark når den spilles av Afrojack selv! Vi hadde det kjempegøy! 

Når Erik var her fant vi på noe hele tiden, og vi rakk veldig mye på kort tid. Her kommer det litt bilder fra dagene våre. Har tatt mange bilder, koselig å ha :) 

Central Park.

Frokost på Sarabeth's ved Central Park. Jeg bestilte det samme som sist gang jeg var her, like godt denne gangen og :)

Nike Town

Vi spiste middag på TAO Uptown. Herregud så godt det var. TAO er uten tvil favorittrestauranten min i New York. Dette er crispy kokosnøttreker med spicy thai peanøttsaus♥ Vi spiste selvfølgelig tempura søtpotet til forrett. Jeg klarte å velte champagneglasset mitt da jeg forsøkte å spise med pinnene (det er ikke såå enkelt da), og det knuste utover hele bordet.  Champagne og glassbiter overalt. Utrolig flaut, men de var raske til å ordne opp og kom med et nytt glass til meg med en gang. Uff, skjønner ikke hvordan jeg fikk det til.

Mandarinsorbet med frukt til dessert!

Kjenner dere igjen restauranten fra Sex and the City? 



 

Takk for fem fantastiske dager kjære :-) 

Det var vanskeligere enn jeg trodde å si hade igjen. 









Hei dere!

Nå sitter vi og slapper av litt på hotellet etter nok en koselig dag sammen. Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt om hvordan helga vår har vært. Vi har fått sett og gjort veldig mye de siste dagene, vi storkoser oss♥ På lørdag bestemte vi oss for å gå ned til Financial District, siden Erik hadde et ønske om å dra til Wall Street. Vi startet dagen med frokost på The Grey Dog, en koselig hipster-café like ved leiligheten i Prince Street. Jeg har tenkt "der må jeg spise en dag snart" hver gang jeg har gått forbi på tur til trening, så det passet bra å starte dagen med frokost der. 

Vi spiste Grey Dog Breakfast - amerikanske pannekaker med lønnesirup, stekte poteter, eggerøre og bacon. Og ferskpresset appelsinjuice da. Mmm, det var kjempegodt. Ble supermett og glad av en så god frokost :)



På tur nedover mot Financial District gikk vi gjennom Little Italy og Chinatown. Det er rart hvor stor forskjell det er både på menneskene, bygningene og butikkene fra nabolag til nabolag.



Kuuul street art.

Vi tok oss en liten spasertur i solsteiken over Brooklyn Bridge. 

Etter Brooklyn Bridge gikk vi til World Trade Center og 9/11 memorial. Utrolig fint bygg, og faktisk USAs høyeste! (1776 fot høyt - årstallet for den amerikanske uavhengighetserklæringen) Lurer på hvordan de vasker vinduene på toppen...



Hver gang et av ofrene fra 11. september har bursdag, blir det plassert en hvit rose i navnet deres på minnesmerket.



Etter World Trade Center gikk vi nedover til Wall Street. 

My Wolf. 

Plutselig dukker det opp en svær kirke her og der, midt blant de høye skyskraperne.

Hihi, jeg måtte faktisk sitte på skuldrene til Erik for å ta dette bildet. Viktig med litt teamwork.

Håper dere har hatt en fin helg, det har i allefall jeg! Nå skal jeg løpe ned og kjøpe litt godteri til oss før vi sikkert skal ut og spise middag snart. Neste update fra helga kommer vel i morgen♥ good night!

 




Hei!

Nå ligger jeg i hotellsenga og koser meg før vi snart skal stå opp og ut og spise frokost. Jeg titter bare innom for en liten update, egentlig. I går hadde jeg og Erik vår første dag sammen her i New York, og vi måtte jo selvfølgelig finne på noe kult. Etter vi hadde sjekket inn på hotellet i Tribeca, spaserte vi oppover til Empire State Building. Det var ganske lite folk der i går, så vi slapp unna køståing. Utsikten var som dere ser - nydelig.

Fine New York badet i ettermiddagssol.







Føler man ser hele verden herfra. Det er ikke før man kommer seg opp i høyden at man innser hvor stor denne byen er. Får skikkelig sug i magen av å se rett ned når man står på toppen av den store bygningen. Dette er fra 86. etasje :-)

Etter vi hadde luftet oss litt oppe i høyden tok vi turen ned i kjelleren av Empire State Building på Heartland Brewery. Jeg har spist biff der en gang tidligere, og visste derfor veldig godt hva jeg skulle bestille denne gangen. Mmm filet mignon med urtepoteter og peppersaus <3

Oooog en frozen yoghurt tilslutt. Triple Chocolate og Birthday Cake-smak med masse masse digg oppå! Nå skal vi ut og oppleve byen, klar for nok en herlig dag med min kjære :-)




Hei dere! Lenge siden sist! 

Jeg har rett og slett ikke hatt noe interessant å fortelle dere de siste par dagene. Tirsdag hadde jeg langdag på skolen, og i går var det skikkelig vaskedag i leiligheten. Det er så vanskelig å vaske klær her, og det er faktisk også ganske dyrt.. Har ventet ganske lenge med å vaske nå, så det ble en haug med klær som måtte vaskes i går, og hele sju maskiner på Vero og meg. Veldig godt å få det unnagjort da! Og utrolig deilig å legge seg i helt nytt og rent sengetøy♥

Siden sist har jeg:

Handlet litt godbiter her

Smilt masse



Spist litt for mye godteri (dette har vært en skikkelig godis-uke hihi)

Og ellers bare kost meg. I dag er en fantastisk dag! Det står nemlig 0 i kalenderboka mi, og det betyr at Eriken min kommer på besøk! Han sitter på flyet nå, og jeg har hatt sommerfugler i magen i hele dag. Jeg gleder meg sånn til å hente han på flyplassen! Wiii. Klarer nesten ikke å sitte stille jo!

Jeg har masse planer for oss de neste dagene, og jeg gleder meg til å nyte hvert et minutt vi har sammen. Snakkes senere dere, nå skal jeg ordne klart litt i leiligheten til Erik kommer. Vi skal sove på hotell fra i morgen av, det blir herlig! Trenger en liten pause fra de tynne ikeasengene våre, og ikke minst dusjen. Guud som jeg gleder meg til noen hotelldager :-)




Heei :-)

Jeg er fortsatt ikke helt i toppform etter halsbetennelsen forrige uke. Jeg hadde nesten ikke noe stemme da jeg våknet i morges, og jeg har vært hes i hele dag. For å mirakuløst helbrede meg selv har jeg laget meg en stooor skål bringebærsorbet toppet med enda litt mer bringebær, som om sorbeten ikke var nok, hihi.

Lifesaver akkurat i dag!

Nå er planen min å ligge her i den gode og varme senga mi sammen med isskåla og en film på pc'en. Rent er en av mine absolutte favorittmusikaler, den handler om en gjeng ungdommer som kjemper for å overleve i New York City under skyggen av HIV/Aids. Musikalen er ganske trist, men utrolig bra!

Må ha litt sjokolade også♥ mmmm.

Håper dere koser dere i dag, det gjør i hvertfall jeg! 




Heisann! Har dere hatt en fin søndag?

Brooklyn Bridge er en av de attraksjonene man må se her i New York, og i dag passet det perfekt å være litt turist i sola. Vi hoppet på toget og tok turen ned til den verdenskjente brua som knytter Manhattan til Brooklyn. Vi stoppet først og spiste frokost på en fransk café like ved brua. Det var mange koselige gater der, og det var helt annerledes enn andre deler av Manhattan. Jeg synes det er så fint at det finnes så mange ulike steder på Manhattan, føles som totalt ulike verdener.



Det var mange store grupper med ortodokse jøder ved brua i dag, og vi skjønte ikke helt hva som foregikk. I det vi begynte å gå over brua, så vi denne enorme mengden med ortodokse jøder stå og synge. Det var visst en protest mot den israelske hæren. Det vises ikke så godt på bildet, men de fylte hele gata. Det var sikkert flere tusen jøder der nede, og de sang så høyt at det hørtes godt selv oppe på brua. 

Brua er ganske lang, og vi gikk bare til midten av den. Man kan se hele Manhattan og hele Brooklyn fra brua, og kan til og med skimte Frihetsgudinnen i det fjerne. 

Med hele Manhattan i bakgrunnen. Jeg anbefaler virkelig alle sammen å ta en tur til Brooklyn Bridge når dere er i NY. Perfekt for en romantisk spasertur med kjæresten eller en søndagstur med familien. Det var ganske mange turister der i dag, så det hadde nok vært mindre folk om vi hadde dratt dit en ukedag. 



Lykkelig latterkrampe♥

Byen min! På dager som denne vil jeg aldri flytte tilbake til Norge. Kan ikke beskrive hvor heldig jeg føler meg.



Det var såå herlig med sol i dag! Nydelig å stå og speide over til Manhattan når sola skinner i vannet. I dag er det vårvær igjen, får håpe det holder seg denne gangen. 

Herlig søndagstur med herlige jenter i verdens herilgste by! 

New York, New York. I love you.




Heei!

Titter innom for å si hei før vi drar til Brooklyn Bridge! Det er Maylinns siste dag her, og den må nytes i det fine solværet i dag :-) Her er den nye jakken min fra Zara! Fin farge ikke sant?

Og den nye buksa mi fra Topshop!



Elsker denne klokka. 

Nei, nå er vi på tur ut! Snakkes senere! xoxo




Heihei :)

Nå er jeg nettopp kommet inn i leiligheten etter en god lunsj med mange koselige folk. Var på skolen en liten tur i dag for et infomøte, og gikk rett til lunsj etterpå. Vi har gått forbi et ganske stilig sted noen ganger, og tenkt at: Der! Skal vi spise en dag. Og det var nettopp det vi gjorde. Restauranten heter Tartinery, og ligger tre minutter unna leiligheten vår!

Meg og Rune Carlos!



Skikkelig kult innredet, elsker murvegg og svart-hvitt-bilder sammen.

Ragnhild og søte Maylinn som er på besøk hos oss denne uka :)

Alle bestilte seg tartines, noe som er nesten det samme som bruschetta. Ganske godt, men ganske enkelt. Jeg bestilte surdeigsbrød med bacon, tomat og kylling. 


Rune Carlos bestilte seg ferskpresset juice med appelsin, sitron og grapefrukt, den så såå god ut!

Vi hadde det stiligste bordet, med et tre i midten. Utrolig stilig og gjennomført design i hele restauranten.



Fant enda en kul vegg. 

I dag har jeg ingen spesielle planer, men tenker meg ut for å handle litt etterpå. Jeg har shoppet ganske lite her nede, hvertfall i forhold til de andre. Det intense sparemoduset fra det siste halvåret henger litt igjen, hehe. På H&M i stad fant jeg en stilig skinnbukse, en blå jakke og en fin rosa tskjorte. Skal vise dere i morgen! Nå er det helg, wihuuu. Kos dere masse i helgen og nyt fridagene! 

nussnuss




Hei!

Storesøsteren min, Kristin, har holdt på å lure med ett eller annet i flere dager. Jeg skjønte ikke hva det var hun holdt på med, spurte etter adressen min og greier. Plutselig ringer det på døra, og en mann kommer opp med denne!

Pakket inn som et hjerte og greier!

Åååå, så koselig <3 Jeg ble så utrolig glad. Enn å komme på noe sånt da. Jeg trengte en koselig oppmuntring :)

"En Kristin-klem sendes i ekspressfart over Atlanterhavet!" ♥

Jeg skal sitte å se på denne buketten og tenke på storesøstera mi. Du er best! Gleder meg masse til dere kommer på besøk om ikke så altfor lenge.




Heei!

Endelig føler jeg meg litt bedre! Denne halsbetennelsen begynner å slippe taket, og jeg kan endelig bevege meg uten å bli utslitt etter fem minutter. Jeg er ikke noe glad i å sitte rolig, og vi helst gjøre noe absolutt hele tiden. Derfor blir jeg ekstremt rastløs når jeg er syk, og kan nesten ikke vente med å finne på noe når jeg begynner å bli frisk igjen. I dag måtte jeg komme meg ut en tur etter å ha sovet til klokka tolv.

Jeg og Thea har funnet en favoritting vi liker å gjøre sammen vi to. Vi går ut, i en eller annen retning, og bare ser hva vi finner. En oppdagelsesferd uten noe form for kart eller destinasjon. I dag gikk vi nordover, mot midten av Manhattan og Central Park. 

Det er en helt annen atmosfære lenger opp på Manhattan. Mye mer liv og røre, og selvfølgelig de majestetiske bygningene som strekker seg høyt opp i lufta. Vi gikk rundt i over tre timer.

Det er så mange kule kunstverk overalt, på alle gatehjørner og vegger ved restauranter og cafeer. Her er en av dem. 



Selfie på Grand Central Station! Vi prøvde å ta et Serena van der Woodsen-bilde, på toppen av trappene, men det var ikke så enkelt med masse folk overalt. 



Grand Central Station er den fineste togstasjonen som finnes, det må det være. En attraksjon i seg selv bare å være der inne. Jeg får det ikke med på bilder, men om dere skal dit en gang, løft blikket og se opp i taket! Det er fantastisk dekorert, og helt nydelig å se på. 

Sjokolademilkshake fra Shake Shack på Grand Central, kjempegod!

 

Vanderbilt - og Gossip Girl-nervene bobler. Det har ikke gått opp for meg at jeg bor i byen jeg har beundret på tvskjermen helt siden jeg var liten. Jeg har ikke vært så flink med å dra på attraksjoner enda, men det skal jeg bli litt bedre på nå. Nå begynner jeg å bli vant med å bo her, og føler jeg er ganske kjent i SoHo. Nå er det på tide å bevege seg utenfor SoHo, og se de stedene jeg har drømt om å sett lenge. Jeg skal lage meg en New York bucketlist med steder og opplevelser jeg må gjøre mens jeg er her. 

Tiden går så altfor fort, og jeg vil ikke kaste bort en eneste dag her. Concrete jungle where dreams are made. Nuss og klem.




Hei dere!

Det begynner å gå litt bedre nå. Knasker tabletter og hiver innpå med alt mulig av drikke. Halsen er ikke så vond som i går, og kroppen føles litt bedre! Jeg håper virkelig det holder seg sånn nå, og at jeg blir enda bedre til i morgen :-) 

Jeg kjempet meg opp av sofaen i stad og dro en tur på butikken rundt hjørnet. Merker at hjernen er i jeg-er-syk-modus; jeg plukket med meg alt mulig rart i hyllene. Jeg kom hjem med fem pakker nudler, sjokolade, potetgull, to bokser is og litt mer drikke. 

Venninnen til Ragnhild, Maylinn, hadde med seg noen blad fra Norge over. Jeg leser vanligvis ikke så mye i blad, men av og til er det herlig å bare sette seg ned og kose seg med det. Godt å lese noe norsk igjen også :-)

Ikke de beste nudlene jeg har smakt, men det kan kanskje ha noe med min manglende smakssans å gjøre. Kjedelig å spise mat når man er syk, kjenner jo ikke smaken uansett :( Hjernen min fungerer heller ikke normalt nå, tror jeg er ganske høy på paracet. Jeg tror ikke jeg klarer å skrive så mye fornuftig, dere får bare være tålmodige med meg noen dager til, hehe.

Gleder meg til å skype med kjæresten etterpå, nå er det bare 8 dager til jeg får besøk! Iiih, tiden har gått så me fortere enn jeg trodde den kom til å gjøre. Det har vært litt rart å være borte fra han så lenge, og jeg savner han selvfølgelig veldig masse. Likevel har det gått veldig bra, og jeg gleder meg veldig til å hente han på flyplassen og vise han byen jeg nå kaller min. Jeg må spise nudlene mine før de blir kalde, snakkes senere!♥




Heisann

Jepps, da har jeg altså blitt syk. Kjente det litt i halsen da jeg gikk hjem, men tenkte det kom til å gå over til i dag. Jeg våknet med veldig hoven hals og lite stemme, og det gjør skikkelig vondt å svelge. Det ble ikke noe skole i dag, men en tur til legen i stedet. Det passer jo aldri å bli syk, men akkurat nå passer det ekstra dårlig. En venninne av Ragnhild kommer på besøk i dag, og jeg hadde sett for meg en morsom uke med mye festing og moro. I stedet bytter jeg ut champagne med pepsi max og medisiner.

Et råd fra meg: ikke bli syk i USA. For et prakk. Vi dro først til et av legesentrene listet opp på et ark fra skolen, og trodde vi vile få hjelp der. Der fikk vi beskjed om at forsikringen vår ikke gjaldt der, og at vi måtte gå et annet sted. Vi ble ganske skuffa og motløse der vi sto, og var virkelig ikke i form til å takle sånt prakk. Vi ringte et av de andre sentrene (som var i samme kjede som det første, og hadde samme navn til og med), og forklarte situasjonen. De sa vi bare måtte komme innom, men at vi måtte betale for timen siden vi ikke hadde forsikring. Vi har kjøpt en ganske dyr forsikring gjennom skolen, og vi trodde at vi skulle få hjelp med den.

Da vi komfrem til det andre legesenteret fikk vi, akkurat som på film, et: "Fill this out please". Jeg tok med meg blokka og satte meg ned. Førti ark med informasjon jeg selv ikke vet om meg selv en gang. De skulle vite alt mulig rart, og det tok lang tid å fylle det ut. Ikke nok med det, men det tok en evighet å få komme inn og snakke med lege. Jeg synes ventetiden i Norge er lang, men det er den ikke i forhold. Jeg ventet i en time og førti minutter før jeg endelig fikk komme inn til legen, og da jeg var der inne tok det nok en halvtime før jeg fikk diagnose og resept. Legen var heldigvis superhyggelig. Legetimen endte på $125. 

Så måtte vi gå til apoteket, og det ble ikke mindre venting der. Siden vi ikke hadde forsikring, brukte de ekstremt lang tid og skjønte ikke hvordan de skulle ordne medisinen vår, selv om legen sa det ikke kom til å bli noe problem. Det var en ganske så sliten og lei Maren som satte seg inn i taxien etter vi endelig kom ut av apoteket. 

Jepp, da ligger jeg her da, med halsbetennelse, feber, ryggvondt og problemer med å svelge noe som helst. De neste dagene blir nok tilbringt i senga med yoghurt, te og de siste episodene med How I Met Your Mother♥

 

 




Det var jo min tur til å ha firestjerners middag i kveld, så da måtte jeg varte opp med noe godt til Oscarutdelingen! Jeg er utrolig glad i biff, så valget var egentlig ganske enkelt. Det blir som oftest en enkel rett når jeg lager meg middag i leiligheten, siden det er så kjedelig å lage mat til bare én person. Herlig å lage noe litt ekstra godt en gang i blant!

Haha, de potetene var faktisk større enn hånden min!

Biffen var ikke så liten den heller. 

Ta-daa! Middagen er servert. Baconsurret biff med ostefyll, champignon stekt i melk, rømme og bakt potet med smør. Synes selv det ble kjempegodt, og de andre sa seg enige de også :-)

Cinnamon buns med melisfrosting til dessert! Det er jo tross alt fastelavenssøndag i dag!

Har dere noen gang sett sånne rør med ferdigrullet bolledeig? Jeg har sett det på flere amerikanske tv-serier, og har alltid syntes det ser så gøy ut å åpne det røret av en eller annen grunn. Da jeg så disse rørene i kjøledisken på butikken klarte jeg ikke å la være. Jeg liker å prøve typiske amerikanske ting jeg har sett på tv, bare fordi det er gøy egentlig. Jeg kjøpte meg også I can't believe it's not butter! her om dagen, bare fordi jeg har hørt om det. Haha, såå teit, men samma det :-D 

Dette er virkelig ordentlige 123-boller. De er ferdige på null komma niks. Jeg åpnet røret, la de ferdigrullede bollene på brettet, stekte dem og dekket de med den helt ferdige frostingen som fulgte med. Enklere enn det kan man ikke få det. Selvfølgelig hadde det smakt mye bedre med hjemmelagede kanelboller, men vi har ikke noe av kjøkkenutstyret som trengs for å bake.. Bollene ble veldig gode, og jeg sier meg fornøyd med min firestjerners middag! 



Jeg har sett absolutt hele Oscarutdelingen i dag, fra Red Carpet Countdown på sladderkanalen E!, til alle de nydelige kjendisene og kjolene (!!) på den røde løperen og selvfølgelig prisutdelingen til slutt. Jeg trodde virkelig at Leonardo DiCaprio skulle få den etterlengtede Oscarstatuetten sin i dag, men den gang ei. Stakkar Leonardo, syntes virkelig synd på ham da de ropte opp Matthew McConaugheys navn. Denne Oscarjuryen har ikke gjort jobben sin ordentlig i år. Neste gang må være hans tur!♥

 

Ha en fin mandag dere!




Hei!

Har dere hatt en fin søndag så langt? Jeg har ikke rukket mer enn å våkne og ta en kjapp dusj i dag. Jeg og Veronica var ute på byen i gårkveld, og vi hadde det kjempegøy! Vi dro først til Marquee. På bordet vårt var det ganske få nordmenn, og amerikanerne på bordet var ikke så veldig trivelige. De sølte drinkene sine på føttene våre når vi satt og når jeg reiste meg i to sekunder var de lynraske til å stjele plassen min. Vi møtte noen trivelige nordmenn også da, heldigvis. Mats Zuccarello, hockeykongen som spiller for New York Rangers, var også på bordet vårt, men han dro igjen etter noen minutter fordi han var sliten. 

Nå sitter jeg og koser meg med frokosten min med Academy Awards på tv'en. 



Vi skal se hele Oscarutdelingen i dag, og kose oss med god mat mens vi misunner de fine stjernene på skjermen. Jeg gleder meg sånn til å se alle de fantastiske kjolene!  Samtidig krysser jeg fingrene for at Leonardo DiCaprio får sin første Oscar i dag. Stakkar Leonardo har aldri mottatt en Oscar, og han fortjener det virkelig for The Wolf of Wall Street! Er dere ikke enig?

Jeg har faktisk funnet et brød som smaker ganske godt nå. Og det beste pålegget jeg noen gang har smakt, organisk peanøttsmør med mørk sjokolade. Det er lov å kose seg litt av og til♥




Dagens visdomsord fra the crazy cat lady, soul is the highest self. I kveld er det min tur til å varte opp med firestjerners middag her i leiligheten, og jeg planlegger en nydelig Oscarmiddag. Helga har gått så altfor fort, og i morgen er det på'n igjen med skole. Heldigvis har vi bare fashion fra morgenen av, så jeg har hele dagen til disposisjon etter skolen.

Det er meldt snøvær i kveld og i morgen, så jeg må vel bare pakke meg inn i en varm jakke, surre skjerfet rundt halsen og vente på at det går over. Skal noen av dere se Oscarutdelingen i kveld? 

 

 




Hei! 

Vi stod opp i ellevetiden i dag og begynte og ordne oss på brunch på Lavo. Det var skikkelig lørdagsmas her i byen i dag, mye stress og folk overalt. Det tok ganske lang tid før vi fant en ledig taxi, og taxituren ttil Lavo tok en evighet.. På Lavo var det også stappfullt, og siden vi kom så sent fikk ikke alle fire sitte sammen på brunchen. Vi ville helst sitte sammen, så da bestemte vi oss for å heller vente med å dra ut til i kveld. Veldig surt, vi hadde gledd oss masse på brunch! Får ta det igjen neste lørdag :)



Jeg og Vero hadde ikke spist noen ting i morges siden vi skulle ut, så da vi kom tilbake til SoHo var vi skrubbsultne! Vi bor to minutter unna en restaurant som heter Delicatessen, og vi bestemte oss for å teste den ut. 

Classic hamburger med cheddar og bacon, og trøffel-french fries med parmesan. Utrolig godt! Sikkert tusen ganger bedre enn det ser ut som på bildet.

Mmm, det var så godt! 

Vi ble stappmette begge to, og klarte ikke å spise opp alt. Chipsen var så nydelig at vi faktisk spurte om å få ta med resten hjem. Det blir herlig nattmat!

Håper dere har hatt en fin start på helga! Nå skal jeg skype ferdig med Erik! Bare to uker igjen til han kommer på besøk, jeg gleder meg sånn :-) Har allerede begynt å planlegge dagene våre her i byen!

 

xoxo

 




God morgen solstråler!

Lørdag, New York, fri, sol, venner og cupcakes♥ Det er uendelig mange koselige cafeer og butikker med søte fristelser her, og en av dem er Baked by Melissa. Det ligger en pop-up shop i Broadway, bare noen minutter fra leiligheten vår, og jeg har gått forbi den mange ganger. Hver gang jeg går forbi kikker jeg inn på de bittesmå cupcakesene som er pent stablet opp ved siden av hverandre. I dag klarte jeg ikke å motstå fristelsen og tok med meg en liten boks hjem.



Jeg blir lett trollbundet av fin innpakning, og den boksen her var jo bare kjempesøt. Det blir litt ekstra stas å spise noe godt når det er så fint innpakket!

Jeg valgte litt forskjellige smaker for å prøve litt forskjellig. Her ser dere en Red Velvet, en Chocolate Chip Pancake, to Tie-Dye og to Triple Chocolate Fudge. Den søte dama i butikken sa jeg valgte de beste, og det tror jeg hun hadde helt rett i!

Kan lett unne meg en slik boks senere også. Supersøt gaveidé, og perfekt å dele med en venninne eller kjæresten. 

Elsker at hver bitte lille godbit er helt perfekt gjennomført. Genial idé å lage små cupcakes! Tenker at disse må være Rolls Royce'n av cupcakes; fancy, classy, perfeksjonerte og stilige. 

mmmm. Ser de ikke gode ut? Dere er sikkert litt sjalu, og det skjønner jeg, hihi. Åh, nå fikk jeg skikkelig lyst på en til! 

Alle smakene var nydelige, men det aller beste med disse cupcakesene er at de er bittesmå. En cupcake er like stor som en sjokoladebit, og man kan spise en hel en i én bit. Siden de er så små, slipper man å bli stappmett, kvalm og føle seg skyldig for å ha spist en stor dessert. Jeg får veldig ofte dessert-guilt der jeg angrer meg på at jeg spiste dessert i det heletatt, men det er ikke noe problem med disse. I like it!

Lørdag dere, er det ikke herlig?! Kos dere og nyt helgen!

 

klem fra meg




Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn