Hei! Dette blir et av de siste innleggene fra meg på denne bloggen.. Nå er det straks den siste natta her i New York, og det kribler i hele meg. Jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg er lei meg eller kjempeglad - jeg er nok like mye begge deler, men jeg begynner å glede meg mer og mer til å reise hjem! Wiii. 

Søndag var vi på Coney Island, en strand-halvøy i Brooklyn/Queens. Herlig med litt sol og strandliv i varmen! Vi koste oss i finværet før skyene kom og ødela moroa. Coney Island er nok mest kjent for sin litt gamle fornøyelsespark, stranden og masse masse fastfood. Coney Island er opprinnelsesstedet til Hot Dogs! Elsker funfacts.
Er så glad for at den siste helga ble så fin! I dag har vi hatt masse styr med leiligheten, og firmaet vi leier av har tullet med utflytningsdatoene våre. De vil ikke innrømme at det er de som har gjort feilen, så vi blir faktisk kastet ut av vår egen leilighet i morgen klokken 12 og må flytte alt sammen til en annen leilighet i bygget. Heldigvis går det fint for meg og Veronica som drar hjem i morgen, men det blir litt styr for de andre to som skal være igjen lengre. Jeg har aldri opplevd så dårlig service fra et firma før. Når vi ringte for å prøve å fikse det, fikk de det til å høres ut som det er vår feil at de har dobbelbooket leiligheten. Jeg skriver ikke noe mer om det, men vi er alle veldig irriterte og oppgitt over situasjonen. Drittfirma, ALDRI lei leilighet gjennom APT212. Så vet dere det :)

I morgen skal vi ha en siste lunsj sammen, før vi blir hentet av sjåføren vår som kjører oss til flyplassen. Sommerfuglene kommer nok ikke til å få sove i natt. ♥
Hei dere!

Om 54 TIMER (!!!) lander jeg på flyplassen i Norge. Herregud. Jeg kan ikke få sagt hvor rart det føles. De siste dagene har jeg bare gått rundt i en boble og tenkt masse på hvordan det skal bli å reise herfra. En del av meg vil aldri reise hjem igjen, og vil bli her for alltid. New York er fantastisk. Det er ikke bare noe man tror fordi det ser bra ut på film. New York er virkelig byen der drømmer går i oppfyllelse, og jeg synes det blir vanskelig å skulle dra herfra etter så kort tid. Det er så mye jeg har lyst til å gjøre, og så mye i denne byen jeg ikke har fått sett enda. Selv om jeg ikke har vært her lenge nok til å oppleve alt jeg vil, har jeg vært her lenge nok til å virkelig kunne føle meg som en innbygger. Jeg føler ikke lengre at jeg er på ferie - jeg bor her, og dette er blitt mitt andre hjem på ordentlig. Det blir også utrolig godt å reise hjem og møte alle mine kjente og kjære igjen. Jeg begynner å savne dem skikkelig nå, og det blir godt å komme hjem til dem :) 

Forresten, GRATULERER MED DAGEN NORGE! 17. mai blir feiret stort her i New York, mye større enn jeg trodde! Vi startet dagen vår med en god frokost på The Mercer Kitchen. Nabobutikken vår hadde hengt opp masse ballonger, og vi liker å tro at det var til ære for oss nordmenn <3Sjampis og omelett med geitost, goood frokost.

Etter frokosten dro vi til Sjømannskirka i New York. Der var det skikkelig opplegg med konserttelt, boder, vafler og barneleker. De hadde stengt av hele gaten for anledningen, og det krydde av glade nordmenn, amerikanere og norsk-amerikanere. Ble helt ivrig av å høre norske stemmer rundt oss, det er ikke ofte utenom skolen at vi møter på så mange nordmenn.

DeLillos og Odd Nordstoga opptrådte, det var skikkelig norsk og god stemning! Det dukket opp noen gledestårer da deLillos spilte opp til 'Smak av honning' med allsang! Jeg innså plutselig hvor utrolig glad jeg er i Norge.VAFFEL. Nuff said.Det ble selvfølgelig, til vår STORE skuffelse tomt for Solo.

 

17. mai-is New York-style!

Etter Sjømannskirken dro vi til en bar og koste oss med frozen margherita før vi spiste middag på en fransk restaurant som heter Felix. Det tok aaav. Nesten bare nordmenn, metershøye rosévinflasker, mat, drikke, nasjonalsang og dansing på bordene. Ekstra digg var det at en helt random amerikaner kom til bordet og betalte hele sulamitten for oss 16 jentene. Haha, det er deilig å være norsk i USA! Jeg og Vero dro tilbake til baren litt senere på kvelden, og storkoste oss med alle de andre norske vi møtte. Alle var så glade, og det var så gøy! Etter en invitasjon til nach (som vi helt glemte av??) til en basseng-rooftop, fant vi plutselig ut den genistreken at vi skulle kjøpe oss pizza og gå hjem og legge oss. Hva i all verden. Greit oppsummert var dette en av de morsomste kveldene jeg har hatt her :)

Den beste 17. maifeiringen noen sinne! Håper dere også hadde en fin feiring hjemme! =) I dag har vi vært på Coney Island og kost oss på stranda. Skal legge ut litt bilder derfra når jeg rekker meg til i morgen!
Hei og hopp! 

Nå er vi snart inne i den aller siste skoleuka dette semesteret, som betyr final exams, stress, lesing og litt kos innimellom. Torsdag hadde jeg første eksamen av totalt to i Business English. Det var muntligeksamen, og temaet mitt var Organizational Feedback Mechanisms. Akkurat like tørt og kjedelig som det høres ut som. Jeg satt flere timer og prøvde å lage en underholdende og bra fremføring.. Til slutt fikk jeg spikret det sammen og tenkte at det bare fikk gå som det ville. Og gjett hva? JEG FIKK A! Wohooo! Suuperfornøyd :-D

Jeg skal ha slike trær i hagen en dag <3 Noe av det fineste med New York for tiden!

Jeg har også fått luftet disse ispinnene litt. 

Mellom all lesingen må vi ta oss noen fortjente pauser i sola. Det er godt over tjue grader nesten hver dag, og det frister lite å dra hjem når jeg hører at det har snødd (???) i Trøndelag. Jeg tror jeg må ta med meg sola når jeg kommer hjem om 10 dager! Vi hadde en herlig dag i Washington Square Park her om dagen, og fikk solt oss litt og skravlet masse.

En hyggelig dame kom plutselig bort til oss og spurte om hun kunne få ta litt bilder siden det så ut som vi koste oss sånn i sola. Hun sa hun var en journalist fra The New York Times (!!!) som skrev en sak om parken. Oii, The New York Times, hallo, en av verdens aller største aviser. Selvfølgelig fikk hun ta noen bilder.  Selv om det ikke akkurat var noe portrettintervju hun ville ha, er det jo litt morsomt å ha vært avbildet der! (link til saken) 

Haha, koooser oss. Konsentrerer oss hardt om å ikke bryte ut i latter :-D

Og som om det ikke skulle være nok opplevelser for en nordmann en vanlig onsdag, så møtte vi i tillegg en av verdens morsomste mennesker; Vine-kjendis Jerome Jarre. Hahaha, jeg holdt på å fikk hjerteinfarkt da han plutselig gikk rett forbi meg og Veronica. Han skulle tulle med en mann som lå og storkoste seg i en solstol like ved der vi satt, og vi fikk se hele moroa. Han så at vi kjente han igjen, så etter han var ferdig kom han og satte seg ned med oss for å slå av en prat. Utrolig jordnær og hyggelig fyr! Jeg var så ivrig over at han faktisk satt ved oss og fikk skikkelig presentasjonsangst for å si noe morsomt, haha. Uansett - kul fyr, morsomt å møte han!

Jerome Jarre, dere har vel sett han på Vine? Hahaha, hvis ikke måå dere gjøre det, jeg lover dere masse latter!

For en dag - for et liv. Kommer til å savne dette stedet. 10 dager, de skal brukes så godt som mulig. Må få sneket inn litt opplevelser mellom eksamenene :)

 

Håper dere har det bra og at dere har hatt en fin lørdag! I morgen er det kun lesing som står på agendaen min. Marketing-eksamen på mandag, Entrepreneurship på onsdag og Business English på fredag. Puh, blir nesten sliten av dette jo!

 

 
Hei alle sammen!

Nå er det bare få uker igjen av dette oppholdet. I morgen starter den første av to eksamensuker, med totalt 5 eksamener. Gleder meg aller mest til alt arbeidet er over og jeg kan nyte de siste par dagene før jeg drar hjem. I går hadde jeg bursdaaaag - endelig 20 år! Det hadde ikke gjort meg noen ting å bare stoppet på 19, og vært der i noen år, jeg begynner allerede å føle meg "gammel". Tida går jo altfor fort! Dagen i går startet helt supert, da jeg fant denne stående utenfor døra mi!

Sååå koselig! Tusen takk alle sammen - perfekt start på bursdagen <3

Etter vi hadde sminket og ordnet oss dro vi til en rooftop bar på 5th avenue for å spise brunch! Det var kjempevarmt i lufta og solen skinte fra blå himmel. Utsikten må være en av New Yorks fineste - med champagneglasset i hånda satt vi og beundret majestetiske Empire State Building. Raspberry mojito, yummiii.

Silje og Thea koser seg i sola.

Maten var helt nydelig. Det var brunchbuffet, med utrolig mye forskjellig mat å velge i. Etter runde tre måtte jeg kaste inn håndkleet, haha. Det var så utrolig godt! Røykalaksen var nok det beste - alt som minner om Norge smaker så godt.Birthday girl!Etter brunchen dro vi en tur ned til Chinatown for å bare se oss lit rundt og dra på et gatemarked for å titte litt.

Jeg ser SÅ brun ut på dette bildet. 

På kvelden spiste vi først middag på Hakkasan, en skikkelig fin asiatisk restaurant i Midtown. Veldig god mat! Jeg fikk også bursdagssang og bursdagssjokolade <3 
Vi festet natten lang på Marquee og VIP Room, med masse god drikke, penger i lufta, masse dansing og latter med gode venninner. Jeg er så heldig som har så fantastiske venner og roommates, takk for at dere gjorde bursdagen min uforglemmelig!

20 år - woop wooop
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn