Heisann! 

Nå hopper jeg uti det og skriver det første innlegget. Nytt år, nye muligheter og nye opplevelser står for tur! Det har seg nemlig sånn at jeg om kun 30 dager. LES: 30 DAGER, flytter til drømmebyen. Byen der alt er mulig, byen som aldri sover. Om kun 30 små dager skal jeg pakke med meg livet mitt for å fly over Atlanteren til selveste Manhattan, New York. Der skal jeg bo i underkant av et halvt år for å oppleve byen og leve livet fullt ut før jeg begynner på skolen igjen til høsten. Jeg skal studere litt samtidig som jeg lever drømmen da, så får jeg noe "på papiret" i tillegg, hoho.

Jeg heter forresten Maren, og er ei 19 år gammel jente fra et lite sted like utenfor Trondheim. Jeg har blogget litt i ny og ne tidligere for noen år siden, men det dabbet bare av på grunn av mangelen av noe å skrive om. Dette vil nok endre seg når jeg nå skal oppfylle barndomsdrømmen, og jeg kommer til å blogge om mine opplevelser og hverdagen i New York. Først og fremst lager jeg denne bloggen slik at alle her hjemme kan få et innblikk i hverdagen min over dammen; i tillegg er det fint å bruke den som et minne til meg selv senere, koselig å se tilbake på 

I dag er det nyttårsaften, og som tidligere nevnt kun en måned til jeg reiser. Jeg håper 2014 blir mitt beste år så langt; jeg er iallefall innstilt på det! Nyttårsforsettet for i år: Live life to the fullest. (Og å klare å gå ned i spagaten da, nyttårsforsettet mitt for femte år på rad....)

Jeg gleder meg til å utforske ALT! Hver eneste krik og krok av Manhattan skal utforskes. Gleder meg til å spise masse god mat, feste på de største klubbene, løpe i Central Park, shoppe i SoHo, være turist på toppen av Empire State Building og uendelig masse mer. Jeg har aldri før gledet meg til noe så mye som dette.. Endelig skal drømmen oppfylles!

New York, I love you already.

 

If I can make it here, I can make it anywhere 
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn