Jeg hade egentlig bestemt meg for å ikke handle noen ting på en stund nå, og ha en shoppestopp til neste måned. Slik gikk det ikke. Jeg og Vero dro ut på en liten shoppingrunde i dag, og jeg kom hjem med en del klær, litt tilbehør, krem og parfyme. Jaja, sånn kan det gå! Vanskelig å la vær når det finnes så mye fint overalt.
Uff, det er så utrolig dårlig lys inne på soverommet vårt nå. Det plaskregner ute, og det blir skikkelig mørkt inne når det er overskyet.. 

Ny jakke fra Topshop! Trengte virkelig en litt varm jakke (som ikke er boblejakke), og denne synes jeg var ganske fin.

Oog et nytt mobildeksel! Så over the top, og såå fint. Kjøpte også en jakke i mohair og en highwaist dongeribukse fra Topshop, og krem, parfyme og body mist i samme lukt fra VS. Blir mye innkjøpsblogging nå, shopping er alt jeg gjør for tiden. Neida, jeg er litt på skolen også. Nå skal jeg dra rumpa mi bort til treningssenteret, snakkes senere!
God kveld - eller god morgen må jeg vel si til dere der hjemme i Norge!

Har fått noen spørsmål om innkjøpene mine her i byen, og kan gjerne legge ut litt etterhvert hva det er jeg finner i butikkene. Sånn som denne toppen her. Jeg elsker sånne kule (litt komiske) topper, og denne måtte jeg bare ha! Kjøpte den litt for stor, men det vises ikke så godt med en cardigan over.

Ja, forresten! På den vintagebutikken vi var på i går hadde de masse dyre designervesker fra Louis Vuitton, Chanel, Dior og selvfølgelig også Hermés. Og dermed fant jeg også selvfølgelig et helt skap med ja, nettopp.. Birkinbags. Jeg hadde jo på meg toppen, og sammentreffet var så utrolig komisk. Måtte kjappe meg å få Vero til å ta bilde av meg i toppen foran Birkin-veskene når de som jobbet i butikken kikket en annen vei. Bildet ble ikke fint i det heletatt da, så dere får bare se det for dere, haha.
Nå er klokka to på natta her i the city, så det er absolutt på tide å legge seg. Har en herlig skoledag i morgen også, med bare ett fag, markedsføring fra 10 til 12. I morgen skal jeg trene på treningssenteret, og kanskje få gjort unna litt shopping! Når jeg kom hjem fra skolen i dag var jeg så skutt at jeg sovnet på sofaen, og sov i over to timer. Jeg skal aldri mer sove bare tre timer før skolen igjen, kroppen fungerer bare ikke med så lite søvn. Det blir så jeg går rundt i en liten boble hele dagen. Skikkelig godt å slappe av hjemme da, i kveld har jeg kost meg med indisk mat og Cameron Diaz-film på tv'en♦

Nå ser veggen slik ut forresten, med en reklame for en Conversekolleksjon. Synes det er like kult hver gang de maler den om til noe nytt. Nei, nå klarer jeg nesten ikke å ha øynene åpne lenger, snakkes i morgen dere! Håper dere får en fin dag i dag :-)

 
Hey babes♥

Jeg tok turen til Applestore SoHo her om dagen for å se etter en fin mappe til macbooken min. Må jo passe på den ikke blir skrapet opp. Da jeg kom frem i butikken, så jeg at det ikke var så mange å velge i som jeg hadde håpet. De hadde bare fire forskjellige mapper som passet til macbook pro med 13 tommer. I tillegg var det var veldig enten eller; enten superdyr og kjempefin eller billig og ikke fin i det heletatt. Jeg fant ingen mellomting. Men så plutselig dukket denne mappa opp, kilt bak en grønn skumgummimappe.

Og den var jo perfekt! Jeg fikk en nydelig Michael Kors clutchveske av kjæresten til jul, som er i litt samme stil, så det passet ganske bra :)

Som hånd i hanske, mac i mappe, haha. 

I tillegg til å være fin utapå, er den fin inni også! 

Det fulgte også med en skulderstropp til å feste på mappa, kjekt om jeg ikke skal ha med en større veske til macen på skolen og andre steder. Mappa var litt dyr, rundt 120 dollar, men jeg fant ut at det var bedre å kjøpe en litt dyr mappe som jeg blir fornøyd med og har lenge, til fordel for en billigere mappe jeg ikke blir fornøyd med i det heletatt. Jeg ser på det som en investering :)
18.30 amerikansk tid

 

Hallo i stua!

Nå har jeg nettopp kommet inn døra etter en lang og litt lite produktiv shoppingrunde. Jeg var egentlig på utkikk etter vinterjakke, og tok subwayen opp til Union Square og Paragon Sports. Der hadde de nesten bare herrejakker, og de damejakkene jeg synes var fine var det tomt for i min størrelse. Så vinterjakke får vente. Jeg tenkte å gå tilbake igjen for å se litt i butikker med det samme jeg var ute. Tror jeg gikk sikksakk nedover Broadway eller noe, for det tok ganske lang tid å komme seg tilbake til SoHo igjen. Anyways, jeg var innom mange kule butikker på turen, og fikk også handlet litt :)

Nytightsen min fra Forever 21, luv it. Sanket noen (litt creepy) komplimenter med den i dag, *grr*.

Liiker veggen på denne Ralph Lauren-butikken, kult å gjøre noe mer ut av en kjedelig murvegg.

Denne her sto plutselig midt foran meg på Urban Outfitters.

Photo Booth! Hadde så utroolig lyst å ta bilde inni der, men følte ikke for å sette meg inn og ha photoshoot alene. Men så gøy! Hit skal vi å ta smaskebilde Erik!

Urban Outfitters er en butikk jeg kan gå i i flere timer bare å se. Jeg fant et veldig stilig polaroidkamera der, lite og rosa. Det ble nesten med meg hjem, men jeg må sjekke ut litt flere typer polaroidkamera først, synes det er litt kult med de kameraene man bare kobler til iphone'n også. Jeg skulle kanskje hatt meg en notatblokk til skolen da, de har i hvertfall mange morsomme på UO.

100 reasons to love Ryan Gosling, haha♥


Det bildet her VIL jeg ha på veggen min. Det kostet bare 4000 dollar da, vil noen kjøpe det til meg? På dette galleriet/bokbutikken som heter J'adore Clic, har de utrolig mye fint! Jeg turte nesten ikke ta bilder der inne, mannen som eide stedet fulgte meg med haukeblikk og spurte to ganger om jeg ville ha hjelp. Men mye fint, det har de. Både nydelige kjoler, pelskåper, barbiebilder og kule bøker fra moteverdenen.

Jeg kom hjem med en genser fra Nike, et par solbriller, litt stæsj og litt sjokolade. Det er Valentine's Day overalt i byen nå, og hjerter og blomster og sjokoladeesker på hver eneste butikk omtrent. Fredag braker det løs, og jeg er 5775 kilometer borte fra min Valentine. Valentine's Day er så stort i USA, og det blir gøy å ta del i tradisjonen, selv om jeg er langt borte fra den jeg helst ville tilbringt dagen med♥

I kveld skal vi vaske klær (finally) og kose oss hjemme. Det blir godt med en roligkveld før skolen i morgen. Thea holder på å lage cookies til oss nå, jeg er spent på resultatet, haha!

Hei!

Nå sitter jeg i sofaen nyvåknet og trøtt. Har sovet i ti timer. Skjønner ikke hvorfor jeg er så trøtt hele tiden, det tar vel på å være del av denne storbyen. I dag skal vi ha firestjerners middag her i leiligheten, og Thea skal varte opp med middag og dessert til oss andre. Det blir kjempekoselig! I går var en ganske slapp dag. Vi koste oss med indisk tikka masala og så Coyote Ugly, jeg får såå koselig New York-stemning av den filmen! Var ute litt i butikker på kvelden, og fant meg noen fine nye plagg til garderoben. Blant annet disse skoene fra Forever 21 (faktisk). Jeg hadde med meg bare ett par sko til å bruke ute på byen, og det er jo ikke nok for en skoelsker som meg♥ 

Jeg synes de var veldig fine, og i tillegg trenger jeg ikke å være redd for å ødelegge dem når jeg bruker dem ute. Jeg tør ikke kjøpe meg et par Manolo's for å bruke på byen akkurat :)

 

I dag er planen å vaske klær på et vaskeri. Vi har ikke vasket klær enda, og jeg går snart tom for undertøy og sokker, haha. Det er ganske kaldt i New York nå (sikkert ikke kaldere enn noen få minusgrader da, men) så jeg vurderer å kjøpe meg en litt ordentlig vinterjakke, en god og varm og fin jakke som kan brukes i denne vinterkulda. Jeg var på en super sportsbutikk her i NY i sommer, som heter Paragon Sports. Tror jeg skal gå meg en tur dit senere i dag!

I morgen begynner skolen for fullt, og klassen min starter klokken 09.00. Vi starter med fashion, og det blir gøy! Nå skal jeg sminke meg og ta på meg noe annet enn nattskjorta, klar for en ny dag i denne fantastiske byen!♥ Dere må ha en fin kveld alle sammen!


Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn